Спалното бельо - уют и стил в спалнята




 Във всеки дом има легла, които се нуждаят от своите чаршафи. А ние се нуждаем от тях тъй като прекарваме доста време в леглото.
 В днешно време на пазара има много спални комплекти от различни материи и десени, които ни запленяват и пораждат желание в нас да ги имаме, да им се насладим, да ги докоснем.

5D спално бельо с бели и сини рози

Модерните технологии на багране достигат съвършенни изображения върху чаршафите, реални, действителни и всякаш живи. Материите - прекрасни, меки и нежни. Сатенирания памук е изключително мека и приятна на допир материя, малка свиваемост и голяма здравина, благодарение на специалната обработката на памучната нишка, която и придава блясък и мекота. Ранфорс материята е от 100 % памучна нишка, леко матирана също така мека и с голяма здравина. Крепона е памучна материя, която е широко разпространена и нейното предимство е не се глади и бързо изсъхва.
3D и 5D картините са много красиви и приятни за окото. Прекрасното съчетание на цветове правят спалното бельо, като бижу, което краси вашата спалня.
http://magazinmonic.com/spalno-belio-c-80.html

5D памучно спално бельо Розов жасмин



Спално бельо със жълти маргарити 3D - 6 части

Спален комплект от крепон - Каре и цветя


3D спално бельо от 6 части

 

 

 


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects