Сватбен маникюр за лято 2016 – най красив и моден дизайн



Сватбата е нещо прекрасно! Всяко момиче мечтае за красива рокля, воал и изящни обувки. Разбира се, много важна част от амплоато са прическата, грима и маникюра. Днес ви предлагаме да поговорим за новото около дизайна на сватбения маникюр.
Идеите са толкова много! И все оригинални и креативни – френски маникюр с или без рисунки, камъни, мъниста и пайетки, моделиране, къси или дълги нокти. Основното е вариантът, който изберете, да е елегантен, издръжлив, практичен и в хармония с цялостната визия.
Хит през тази година е овалната форма на ноктите, като дължината им е средна. Ако мислите, че този вариант няма да е удачен за вас, изберете бадемовидна или квадратна форма, които не отстъпват своите позиции.
По отношение на цвета на лака, трябва да се придържате към стереотипите: бяло, бежови или розови нюанси или други натурални оттенъци. Но не забравяйте и не пренебрегвайте своята индивидуалност. 

Френският маникюр е на гребена на вълната повече от година. Изискан и дискретен той добавя към образа чистота и елегантност. Стилистите все по-често говорят за фан-френч, при който крайчетата на ноктите не са бели, а цветни или в различни варианти.
Ако искате да впечатлите всички в сватбения ден, може да изберете маникюр с лепка, който е на пика на популярност. По този начин ще подчертаете своите стил и оригиналност. Материали за такъв шедьовър могат да бъдат кристали, камъни, бисери и пайети. Но, поради своята непрактичност, този вариант трябва да бъде изпълнен ден преди сватбата.
Аквариумен маникюр владее върха на класациите поради своята елегантност и аристократизъм. Той безупречно пасва и на скромна рокля, и на помпозен тоалет. С рисунката в центъра на нокътя, която му придава вид на изпъкнало стъкло, този маникюр е не само изискан, но и траен. 

Ако ноктите ви не успеят да отраснат до сватбата – не се притеснявайте! Има много свежи и оригинални идеи. Например нюд маникюр – женствен и елегантен, в кремави, ванилови, бели или пастелни тонове. Идеално се съчетава дори с най-изисканата рокля.
Сватбен маникюр с дантела също ще придаде на булката много женственост и елегантност. Такъв нейл арт е добре да бъде изпълнен в пастелни тонове.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects