Модните сандали за лято 2019 – изящество и елегантност

Модните обувки за това лято определено изпълняват своята задача – поставят жената на пиедестала на красотата и съвършенството. Много изящество, нежност и изтънченост отличават най-вече новите колекции сандали с абсолютно разнообразие в детайлите, акцентите и нюансите. Затова, съвсем заслужено, те могат да се нарекат „гвоздей в програмата“на летните обувки. Невъзможно е да не бъдат забелязани завладяващите модели с техния замисъл и оригиналност на изпълнение. Често именно сандалите се явяват яркия и забележим акцент, който завършва летния тоалет. Никакви правила и ограничения, неочаквани стилистични решения, ярки цветове и нетрадиционни материали – колкото по-различно, толкова по-добре!
https://magazinmonic.com/damski-obuvki/sandali-c-37_112.htmlОгромен е изборът за любителките на всички стилове в модните направления. Независимо каква височина на тока предпочитате – широк и стабилен, висок или стилизиран. Огромно количество варианти с необичайни форми и фигурални изпълнения, прави или под ъгъл, от кожа, метал или стилизиран рог. Особена популярност набира тока с изящна платформа. Могат да се видят оригинални интерпретации на високи и устойчиви, разширяващи се надолу варианти.
Декорът на сандалите за лято 2019 изисква специално внимание. Даже строгите класически модели не минават без малки, но впечатляващи украси. Тънки каишки, шнурове, връви и плетеници елегантно описват дамския глезен. Скромни малки панделки, цветни апликации и помпозно изобилие от ресни подчертават изяществото на женския крак. Елементи от велур, катарами, инкрустации с камъни и всякакви украшения – въображението не знае граници и не търпи никакви ограничения.

https://magazinmonic.com/damski-obuvki/sandali-c-37_112.html
Същото многообразие цари и в избраните материали. Класическа кожа или качествена имитация на кожа от влечуго, текстил, кадифе и полупрозрачни тъкани отлично подчертават формата на изделието. Лачените сандали, черни и разноцветни, както винаги, изглеждат изящно и скъпо. Особен хит през този сезон са моделите от метализирана кожа. Злато и сребро още по-стилно подчертават красотата и изяществото на крака. Любителките на животинските принтове могат да бъдат доволни, защото анималистичните щампи са актуални както при дрехите, така и при модните обувки.
Класическите черно, бяло, кафяво и нюд отлично се съчетават с ярките и нетривиални киселинни оттенъци. Сиво, розово, лимонено, маслинено, изумрудено, небесно и сапфирено, лилаво и лавандула – никога лятото не е било толкова ярко.
Това са в общи линии тенденциите при сандалите за това лято. Като правило, всички те се различават по някакви особености: аксесоари, съчетание на материали или цветове. Но всички се обединяват от едно – съвършена линия, изтънченост на елементите и разнообразие на детайлите.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects