Подгответе кожата си за лятото

Няколко важни неща, които трябва да направите преди да е настъпило лятото и да изложите кожата си на слънце.


 Здравословната храна
Храната е първата стъпка от подготовката на кожата за излагане на слънце. Приемайте храна, богата на природен бета-каротин, който може да се намери в червените и оранжевите плодове и зеленчуци като моркови, домати, кайсии, дини, пъпеши и др. Включвайте тези храни в менюто си, няколко седмици преди силното излагане на слънце.

 Епилация
Различните методи за обезкосмяване може да предизвикат раздразнение на кожата. Кожата може да стане чувствителна и уязвима.Направете тези процедури поне една седмица преди да се изложите на слънчевитв лъчи и не забравяйте след кола маска да ексфолирате кожата си.

 Ексфолиране
Ексфолирането е прекрасен начин да постигнете гладка и мека кожа. То премахва старите кожни клетки, почиства порите и стимулира регенерацията на кожата. Използвайте нежен ексфолиант за деликатната кожа на лицето и шията, или скраб за другите части на кожата, като коленете и лактите.

 Хидратирайте
Кремовете и лосионите подхранват и овлажняват кожата. За освежаване на вашия тен използвайте термална вода няколко пъти на ден, особено ако имате чувствителна кожа. Вътрешната хидратация е изключително важна. Пийте много вода, тя подсилва защитната функция на кожата. Хидратацията е стъпката, която ще накарат кожите ви да светят.

 Слънцезащитни
Защитете кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с използване на слънцезащитни продукти с висок фактор  (SPF). Нанасяйте ги на всички открити части на тялото 20 минути преди излагане на слънце. И все пак, ако искате да предпазите кожата си, най-добре е да остане в сянката между 12-16ч, покривайте тялото си с леки дрехи,носете шапка с периферия и слънчеви очила.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects