Модни съвети за зимния сезон на 2019

За зимата на 2019 година дизайнерите представят на нашето внимание популярните традиционни костюми с класически кройки и едновременно с тях – набиращите скорост нови луксозни модели и образи. Като главни тенденции се  оформят дрехите, изработени от кожа, присъствие на мъжки нотки в дамския стил и многослойността.

Новост за зимата на 2019 година са модните тенденции от стила на 60-те и 70-те години, отличаващи се с елегантност, скромност и непосредствена женственост. Широките в горната си част и стеснени надолу панталони, вталените рокли и разкроените палта са основа на зимния гардероб. Хит са плетените дрехи, при това не само пуловери, но и поли, рокли и палта.

Тонът на мъжкия стил може да се проследи във всяка нова модна колекция за зимата на 2019, най-вече при саката, якетата и палтата, които са обемни и с тежки линии в областта на раменете.

Многослойността, една от най-популярните зимни тенденции, особено подходяща за стройните дами, подчертава сложната и мистериозна природа на женската същност. Особеното тук е съчетаването на несъвместими неща, като рокля и панталон, или блуза, пола и панталон от различни материи – варианти, характерни за уличния стил.

Кожените облекла вече няколко години поддържат високата си позиция в света на модата. Непрекъснато се разработват нови направления, правещи популярни не само елеците и палтата с косъм, но и кожените къси и дълги панталони, поли и костюми. При покупката на кожено изделие трябва внимателно да се помисли за комбинацията му с другите елементи от гардероба, за да се постигне наистина изисканост и моден имидж.

Като цяло, модните съвети на дизайнерите за зимата на 2019 се обединяват от една обща насока – умереност при избора на оригинален стил. Не бива да забравяме за простите, но важни неща като женственост, елегантност, финес, които ще ни помогнат да подчертаем своята индивидуалност. Сред изключителното разнообразие на модели, материи и цветови нюанси, ние трябва да изберем „своите“, за да постигнем желаната зимна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects