Кожени якета 2014-2015


Както всяко едно облекло, така и кожените дрехи днес носят в себе си съвсем различно послание. Този сезон, както се досещате класиката в жанра, а именно кожените якета отново са актуални, но все пак тенденциите при тях са се променили в друга посока. Дизайнерите са внесли своя принос в модата, предлагайки на вашето внимание още по-женствени и дори нежни модели.

Основното предимство на кожените якета е това, че те могат да със съчетават с всяка една дреха и с най-различните стилове на обличане. Това е една наистина безумно демократична вещ, която с право се е превърнала в истинска класика. Всяка една модерна и стилна жена, трябва да има поне едно такова яке в гардероба си. С тях може да се комбинира всичко, започвайки от вечерните рокли и стигайки до модерните бойфренддънки. Това са напълно противоположни стила, но въпреки това кожените якета лесно могат да се адаптират към тези визии. Имайте предвид обаче, че на пазара можете да намерите и изцяло спортни модели, така че тях е по-добре да ги съчетавате само с ежедневното и спортно облекло.


Модни тенденции при кожените якета есен-зима

Колкото и да ви звучи странно, но този сезон ще можете лесно да намерите цветни модели, които са наистина уникални, тъй като нещо толкова красива едва ли сте виждали досега. Основните цветове ще са кафявите, бежовите и пастелните оттенъци, така че ако не искате да купувате класически черен фасон, ще имате богат избор от нюанси. Освен това, дизайнерите предлагат на вниманието ви разнообразни дизайни с декоративни елементи със сребърен и златен цвят, което добавя още повече разкош към моделите 2014-2015 година. На мода ще бъдат и по-дългите фасони, които са отличен вариант да скриете вашите малки недостатъци и да акцентирате на достойнствата ви, така че се съобразете задължително с това, каква е фигурата ви. Този вариант е идеален за делова среща, защото е по-строг и сдържан, докато късите модели са по-добър избор за ежедневието ви.


Не по-малко актуални си остават шиповете, като при съвременните кожени якета тази мода е намерила най-силно отражение редом с обувките този сезон. Ако обичате по-небрежния стил, тогава смело можете да изберете този фасон, който да отговаря на вашия моден почерк и да подчертава ефектно индивидуалността ви. Не забравяйте обаче и за задължителните аксесоари, защото в голяма степен именно те са онази свързваща част между избраните дрехи във всеки тоалет, с който вие превръщате вашия look в стилен и безумно ефектен.



Помнете, че модата е относително понятие и всеки има пълното прави да интерпретира тенденциите по свои собствен начин, нагаждайки ги към свои стил. Ако все още не сте добавили поне едно кожено яке към есенния ви гардероб, тогава все още не е късно да изправите този моден пропуск. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects