Как да завършите хармонично вашия образ с подходящите бижута и аксесоари

Правилно подбраните украшения могат коренно да променят вашия образ и да станат акцент във визията ви. Не е обезателно да купувате само най-скъпите бижута, защото дори и по-евтините модели могат смело да се конкурират с дизайните от водещите марки. За ежедневието си ви препоръчваме да залагате на по-неангажиращите аксесоари, докато за парти или среща с приятелите ви в клуб, можете да изберете ефектните комплекти, които да украсят визията ви и да станат главен действащ акцент.


От друга страна строгите офисни костюми трябва да се съчетават с простите и лаконични бижута. Можете да опитате да добавите малки обици или пък нежна гривна. Във всеки един случай украшенията са задължителна част от всеки един красив образ, така че не забравяйте това, когато следващият път съставяте ежедневния ви или официален look. Тази зима особено актуални са аксесоарите с перли, които изглеждат безумно женствено и ефектно, така че смело можете да заложите на подобни бижута. По-неформалните дрехи могат лесно да се съчетаят с по-смелите и необикновени акценти. Така например сега на мода е и тренда да добавяте към пуловерите по едно по-грубо и голямо колие, което със сигурност ще може много да раздвижи образа ви. Можете да добавите обици в същия стил или пък пръстен с необичайна форма. Незаменим аксесоар към деловия костюм са класическите и стилни часовници, които вече отдавна не са просто практична вещ, а пълноправен член от семейството на красивите и женствени бижута.

Выбор бижутерии

Лаконичните модели рокли могат лесно да се раздвижат с брошка в етнически или романтичен стил. Подобни аксесоари са на ръба на модната вълна, така че залагайки на този тренд със сигурност няма да сгрешите. Геометричните акценти са изящни и много интересни, а и този сезон са на мода. Като цяло е важно да запомните правилото за хармония и баланс в облеклото, а именно че не бива едновременно да залагате на много и големи бижута. Така например, ако сте избрали лаконична и семпла рокля, тогава винаги можете да си позволите по-екстравагантни дизайни, но ако сте избрали тоалет ви да е ефектен и доста разчупен, тогава ви съветваме да изберете по-строгите и класически украшения.



Ако спазвате това правило, тогава ви уверяваме че винаги ще можете да изглеждате като принцеса от приказките. Дори само едно бижу е способно коренно да промени вашата визия, затова не забравяйте да украсявате всеки път тоалета ви с подходящите акценти. Красивата жена знае, че именно това е нейното главно оръжие, затова е време да се научите как да използвате това в свое предимство и да добавяте още повече разкош и изящество към образа ви с помощта  на стилните бижута!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects