Модни тенденции при зимните обувки от велур

Обувките винаги са важна част от женския гардероб. Много от дизайнерите смятат дори, че именно те са главната част от всеки един тоалет и дори акцента, който може коренно да промени модното звучене на вашето облекло. Ето защо никога не бива да правите компромис, както с дизайна, така и с качеството. Модните гурута съветват да обърнете особено внимание на стилните зимни обувки от естествен велур.


Първото им предимство е това, че те идеално съхраняват топлината и дори при ниските температури няма да замръзнете. За съжаление обаче те не са най-добрия избор за влажното време, когато навън има киша. Подобни климатични условия могат да развалят вашите обувки, но все пак за сухото време те са идеален избор. Моделите, които се предлагат на пазара тази зима са наистина много разнообразни, започвайки от класическите фасони и стигайки до по-екстравагантните дизайни. Избирайки вашите нови обувки, задължително се съобразете с начина ви на живот и за какъв случай ги купувате. Хитът на тази зима са ботушите ботфорти, които идеално ще подхождат на изтънчените и женствени жени, които се съчетават най-добре с полите и роклите. Високите модели идеално ще съхранят топлината, така че няма да ви позволят да замръзнете дори и при най-студеното време. Най-търсените и купувани са ниските фасони, както и моделите с малък ток или с платформа. Те са наистина доста ефектни, комфортни и няма да ви позволят да замръзнете.

Замшевые сапоги для зимы

Цветовата палитра на велурените ботуши е наистина много богата. Така например, кафявите, черните и бежовите нюанси са идеално решение за поклонниците на класиката. По-смелите оттенъци пък ще подхождат на смелите дами, които обожават casual стила, а и те ще внесат особено свежо настроение във всеки ваш моден образ. Есента и зимата са едни от най-капризните сезони и тогава ще ви се наложи да полагате особени грижи за вашите любими обувки, за да съхранят те красотата си. Ако не правите това, тогава дори за една седмица вашите велурени обувки могат да загубят блясъка си, така че е особено важно да се грижите за ботите и ботушите ви. Също така, трябва да помните, че ако веднъж намокрите велурените си обувки, то след това те вече няма да съхраняват отлично топлината. На пазара можете да намерите най-различни кремове и спрейове, както и специални четки, с чиято помощ да поддържате красотата на вашите зимни обувки. Ако все пак нещо се случило и искате да върнете блясъка на вашите боти от велур, тогава можете да направите това с една стара и изпитана рецепта, а именно да ги обработите с пара.

Зимние сапоги из замши


Запомнете, че е много важно не само да си купите красиви и стилни обувки, които да ви отиват и да подхождат на вашия моден стил, а също така и да се грижите правилно за тях. И помнете, че сте по-красиви, отколкото си мислите и по-обичани, отколкото можете да си представите!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects