Изискан маникюр в кафяви тонове – очарованието на вашите ръце

Ето няколко много прости вариации по темата за модния кафяв маникюр през есенно-зимния сезон на 2014-2015 година. Дизайнът на ноктите в шоколадови тонове ще може да направите и сами, дори ако никога не сте се пробвали в нейл арт.

За класическите бизнес костюми са чудесни нюансите на месинг и бърбън – меки и неутрални цветове, които не противоречат на официалния дрескод. Такъв маникюр не привлича вниманието, но придава на ръцете поддържан и изтънчен вид. За по-голям ефект може да се нанесе един слой лак от посочените цветове, а върху него – слой фиксатор.

Ако искате да създадете изразителен вечерен нейл арт маникюр, използвайте богатите нюанси на кафявото – теракота/червено-кафяво/, тъмно кафявото и кафяво-лилаво. Отгоре може да нанесете слой от прозрачен лак за нокти със златни малки или големи пайети, които чудесно се задържат от базовия лак и затова не е необходимо специално закрепване.


Стилен нейл арт „горещ шоколад“ с ефекта на 3-D е също много прост, но ефектен дизайн, който може да оформите сами. Ще се нуждаете от два дълбоки кафяви тона – на шоколад и на изгоряло кафе. Нанесете два слоя от матов непрозрачен шоколадов лак и го оставете да изсъхне. Вземете гел писалка за широки ивици или клечка за зъби, за по-тесни линии. И внимателно си нарисувайте решетка с лака с цвят на изгоряло кафе. Ноктите ви ще изглеждат точно като плочките на тъмен шоколад с леко изпъкнали кубчета. Не забравяйте да нанесете най-отгоре слой консервант.

Може да направите и чудесен маникюр в кафяво и бяло. За него ще ви трябва матов лак в два цвята – кафяв и бял. Първо се нанасят два слоя кафяв лак. След това, просто с клечка за зъби, нанесете от белия лак вълнообразни ивици, които симулират фина дантела. Нанесете фиксатор.
Маникюрът в кафяви тонове е подходящ за нокти със средна дължина. Той не се комбинира с грим в лилави и розови нюанси. За шоколадовия дизайн на маникюра са подходящи накити и аксесоари със златен, а не сребърен оттенък.

Желаем ви успех!

И нека красивият дизайн на ноктите придаде уникален чар на вашите ръце през тази есен!

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects