Изискан маникюр в кафяви тонове – очарованието на вашите ръце

Ето няколко много прости вариации по темата за модния кафяв маникюр през есенно-зимния сезон на 2014-2015 година. Дизайнът на ноктите в шоколадови тонове ще може да направите и сами, дори ако никога не сте се пробвали в нейл арт.

За класическите бизнес костюми са чудесни нюансите на месинг и бърбън – меки и неутрални цветове, които не противоречат на официалния дрескод. Такъв маникюр не привлича вниманието, но придава на ръцете поддържан и изтънчен вид. За по-голям ефект може да се нанесе един слой лак от посочените цветове, а върху него – слой фиксатор.

Ако искате да създадете изразителен вечерен нейл арт маникюр, използвайте богатите нюанси на кафявото – теракота/червено-кафяво/, тъмно кафявото и кафяво-лилаво. Отгоре може да нанесете слой от прозрачен лак за нокти със златни малки или големи пайети, които чудесно се задържат от базовия лак и затова не е необходимо специално закрепване.


Стилен нейл арт „горещ шоколад“ с ефекта на 3-D е също много прост, но ефектен дизайн, който може да оформите сами. Ще се нуждаете от два дълбоки кафяви тона – на шоколад и на изгоряло кафе. Нанесете два слоя от матов непрозрачен шоколадов лак и го оставете да изсъхне. Вземете гел писалка за широки ивици или клечка за зъби, за по-тесни линии. И внимателно си нарисувайте решетка с лака с цвят на изгоряло кафе. Ноктите ви ще изглеждат точно като плочките на тъмен шоколад с леко изпъкнали кубчета. Не забравяйте да нанесете най-отгоре слой консервант.

Може да направите и чудесен маникюр в кафяво и бяло. За него ще ви трябва матов лак в два цвята – кафяв и бял. Първо се нанасят два слоя кафяв лак. След това, просто с клечка за зъби, нанесете от белия лак вълнообразни ивици, които симулират фина дантела. Нанесете фиксатор.
Маникюрът в кафяви тонове е подходящ за нокти със средна дължина. Той не се комбинира с грим в лилави и розови нюанси. За шоколадовия дизайн на маникюра са подходящи накити и аксесоари със златен, а не сребърен оттенък.

Желаем ви успех!

И нека красивият дизайн на ноктите придаде уникален чар на вашите ръце през тази есен!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects