Какви ще са модерните аксесоари тази есен и зима?

Светът на дамските аксесоари е почти толкова непредсказуем, колкото и женския характер.  Трябва да отбележим, че модерните акценти този сезон се създаваха точно с тази цел, а именно да позволят на всяка една модерна дама да отрази своя вътрешен свят, индивидуалност и моден почерк. Днес тя е екстравагантна, епатажна хищница, утре – сдържана и строга бизнес лейди. Именно актуалните аксесоари този сезон ви позволяват толкова бързо да променяте модното звучене на вашите тоалети и да украсите по един различен начин дори скучните и безлично дрехи.


Модерни ръкавици есен-зима

Повечето дизайнери са на мнение, че без красиви и женствен ръкавици зимния образ на модерната жена не може да е завършен. Точно затова този сезон не стана изключение от миналите, когато те ни предложиха огромно разнообразие от всякакви фасони и дизайни. Тази есен и зима отново си остават актуални кожените удължени модели, а също така и по-късите. Освен това са актуални и моделите без пръсти, които се наричат също така рокерски. Те най-често имат много ципове и са отличен вариант, но само за прохладните есенни дни, защото както се досещате те са по-скоро само аксесоар, който трудно би могъл да играе и практическа роля, а именно да ви топли през зимните дни. Наравно с тези фасони ще бъдат дългите ръкавици, които бяха представени в колекциите на Altuzarra, Chanel, Lanvin, Rick Owens.



Модерни колани есен-зима
Трябва да обърнем особено внимание и на този моден акцент в гардероба на жените, защото той има не само за цел да украси и да допълни вашия тоалет, но освен това с него вие можете много лесно да скриете вашите малки недостатъци, като например ако имате силует тип правоъгълник. Ако през миналия сезон те се носеха основно на по-тънките дрехи, то този сезон тяхната основна задача е именно да украсят връхното облекло на жената, както се вижда и в модните колекции на колекции Bottega Veneta, Burberry Prorsum, Michael Kors и други.



Не губят своите позиции и по-широките колани, които играят ролята един вид на пояс. Те могат да са изработени от кожа, текстил или пък от други материали, но при повечето дизайни са украсени с различни други декоративни детайли. На този фасон колани са заложили марките Marc by Marc Jacobs, Burberry Prorsum, Fendi, Celine и други брандове. 

Модерни шалове есен-зима

Тази есен и зима актуални ще бъдат не само тези аксесоари, които са стилни и ефектни, но и заедно с това тези, които имат много важната роля да ви защитават от студа. С помощта на ефектните шалове този сезон вие можете лесно да украсите всеки ваш тоалет, но и да се предпазите от лошото време. Едни от най-стилните и женствени са дизайните, които бяха представени в колекциите на марките Hugo Boss, Michael Kors, Fendi.




Както сами виждате, този сезон дизайнерите с пълна сила доказват на модерните жени, че те могат не само да са облечени модерно, но и да се чувстват топло дори в студеното време. Изберете тези акценти към визията ви, които ще направят всеки ваш образ уникален и неповторим, но и заедно с това ще украсят тоалета ви по един безумно красив и женствен начин. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects