Как да се преборите с вечния глад за нездравословни храни и да не напълнеете през зимата?

Като правило ние отслабване летните дни, когато заради големите жеги апетита ни намалява и това е само в полза на дамите, които искат да свалят излишните килограми. Истинската борба с непрестанния глад обаче тепърва започва, защото есента и зимата са едни от най-коварните сезони, когато е особено лесно да се потдадете на изкушенията на празничната трапеза и буквално за дни да качите 5-6 килограма. Както сами се досещате, подобно нещо е истинска катастрофа за жените, които държат на фигурата си и искат да са красиви всеки ден.


Първата грешка на много от дамите е това, че те следят за фигурата си основно през летните месеци, когато се носят по-открити дрехи и както се казва, всичко е на показ. През зимата съответно те се отпускат и започват да си хапват от всичко без да осъзнават, че така само си вредят още повече. Тези резки спадове и покачвания на килограмите не само, че са силен стрес за организма, но и така лесно можете скоро да се сдобиете с дългоочакваната „награда” за цялото това ваше „старание” или казано с други думи, вечният женски враг във всички времена с името целулит. За да не се случи това, вие трябва целогодишно да следите за вашия силует и затова какво си хапвате, а не да опразвате хладилника всяка нощ и то само защото денем не се храните балансирано. Важно е да имате режим, защото именно това е и първата ви крачка към успеха. Биологичният часовник е най-мощното оръжие на всяка една жена, следяща за своята красива фигура.


Ако започнете да се храните на малки порции в точно определени часове, тогава самите вие скоро ще забележите, че вечния ви глад за нездравословни храни ще изчезне. Организмът е устроен така, че сам да елиминира своите най-големи врагове, а както знаете излишните килограми не само, че не са естетически красива гледка, но и са опасни за здравето ви. Хранейки се, когато ви хрумне, вие просто обърквате тялото ви и го подлагате на силен стрес, който може да доведе и до нарушаване на метаболизма и съответно рязко покачване на килограмите. Доказано е, че хората хранещи се правилно и в точно определени часове, много по-рядко страдат от проблема свързан с излишните килограми.



В началото може и да ви е трудно да си съставите някакъв правилен и балансиран хранителен режим, но си уверяваме че много скоро ще свикнете и ще започнете да виждате резултатите от усилията ви. Това определено ще ви мотивира да не спирате и да се грижите за вашата фигура всеки сезон, а не само през летните месеци, когато носите по-открити дрехи.   

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects