Модерни прически за кръгло лице

Формата и овала на лицето може да е най-различна, но най-разпространена е кръглата, квадратната, триъгълната и сърцевидната. Всички те си имат своите особености, с които е добре да се съобразявате и това важи най-вече при прическите, защото с тяхна помощ можете лесно можете да коригирате визуално формата на всяко лице до идеален овал, но също така и още повече да акцентирате на вашите недостатъци. Именно затова е важно да знаете, какви са основните принципи за вас, за да можете лесно да изправите тази ситуация във ваша полза. Днес сме решили да разгледаме това, какви прически отиват на дамите с кръгло лице и как да коригирате този малък недостатък.


Прически с обем

За съжаление много от жените с кръгло лице започват да се комплексират, заради тази особеност на визита си, а вместо това могат да я превърнат в свой плюс и това не е никак трудно. Като правило дамите с кръгло лице са много харизматични и очарователни, така че не се отчайвайте и просто използвайте нашите малки хитрини. Както сами разбирате, основната ви задача е да издължите визуално вашето лице и за тази цел идеални са именно тези фризури. Важно е да не се примирявате, защото няма идеални жени, а просто такива, които умеят да превърнат всеки свой недостатък в предимство. Учете се от тях и използвайте различни модни похвати, за да се справите с вашите минуси. Ако се питате, колко обем трябва да добавите, тогава просто разделете косата ви по средата и я топирайте леко. Вижте резултата и ако ви харесва, тогава просто вържете косата ви на конска опашка. Както знаете тази фризура е особено модерна днес, така че по този начин ще изглеждате не само стилна дама, но и безумно модерна. Запомнете, че за вас не е добър избор да използвате различни обръчи или ленти за коса, тъй като те само ще акцентират на това, че формата на лицето ви е кръгла.

Прически для круглой формы лица

Къси прически и странични бретони

Тези прически са другите приятели на дамите с тази особеност на визията. Те ще ви помогнат умело да скриете това, че имате кръгло лице, а освен това тези фризури са следващият моден тренд на сезон есен-зима, така че не чакайте повече, а още утре си направете подобна стилна и модерна прическа. Тук обаче е много важно да запомните една особеност, а именно че вашите къси прически трябва да имат максимален обем отгоре, а отдолу да е минимален. Само по този начин тези фризури ще могат да ви украсят и да скрият малкия ви недостатък.

Дълга коса с леки вълни

Това също е добър избор за вас, тъй като именно с помощта на дължината вие ще можете да издължите визуално вашето лице. Тук е невъзможно да сгрешите, а и така вие ще можете да скриете вашите скули и да получите именно форма на идеален овал.

Прически на длинные волосы для круглого лица

Правилните прически са първата ви крачка към красива и правилна форма на лицето ви. Всички други детайли са допълващи, но все пак е важно да се съобразявате с тях, като например да носите само издължени обици и аксесоари, както и да се гримирате правилно, за да скриете визуално вашия малък недостатък.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects