Най-горещите модни тенденции есен-зима

Лятото свърши, но това не означава, че модата през есента не може да е също толкова ярка и красива. Последните водещи трендове с пълна сила доказват това, както и че могат ефектно да украсят всяка една жена, добавяйки към нейния стил особено очарование и магнетизъм. Дойде време да ви запознаем с това, какви са най-горещите тенденции есен-зима, за да можете да обновите гардероба ви и да сте винаги красива, сексуална и стилна жена.


Моден тренд №1 – асиметрия

Красотата никога не е съвършена и именно това е посланието на модните дизайнери този сезон. Тази есен тенденцията се основа на съчетаването на различните материи и геометричните мотиви в облеклото. Това дори се наблюдава и при аксесоарите, като например бранд Céline предлагат да се носи обица само на едното ухо.

drehi1.png

drehi2.png

Моден тренд №2 – цветен фойерверк

Това че лятото е свършило не означава, че трябва да се откажете от ярките и наситени цветове. Винаги можете да разнообразите вашия образ с някакъв интересен аксесоар в модерните този сезон нюанси и сами ще видите, че визията ви коренно ще се промени. Модният тренд тази есен обаче има и една друга по-различна особеност, а именно че днес е модерно да се съчетават в един образ на пръв поглед напълно несъвместимите оттенъци, като например оранжевото и зеленото, синьото и червеното, както и много други комбинации. Тук е много важно да осъзнавате границата, защото е много лесно да я прекрачите и просто да се облечете безвкусно, а не модерно. Ако обаче направите всичко правилно, тогава ултрамодерната визия ви е гарантирана. Ето и няколко примера за подобни съчетания тази есен:

drehi3.png

Моден тренд №3 – по-черно от черното

Много от дизайнерите този сезон залагат на мрачните оттенъци, дори леко готически визии. Това обаче не означава, че вие не можете да раздвижите вашата визия и да добавите към нея дори и един аксесоар, но в по-свеж цвят. Именно тази комбинация между тъмните тоалети и ярките акценти е водещ тренд тази есен, която със сигурност ще покаже на всички, че за вас модата е важна и вие искате да сте стилна жена.

drehi4.png

Моден тренд №4 – мъжки стил

С всеки изминал сезон границите между женските и мъжките дрехи се изтриват все по-силно и този тренд не е изключение от това модно правило. Вече разгледахме дори и прическите, където мъжкият стил властта с пълна сила, като при дрехите това също важи. Бъдете уверени, че ако заложите на подобен образ, вие ще останете приятно удивени от резултата, както и хората около вас.

drehi5.png

Както виждате този сезон няма да останете разочаровани от новите модни тенденции. Всяка една жена лесно ще намери своето модно отражение, което да ви подхожда най-много и да подчертава вашите достойнства на силуета, отразявайки вашата индивидуалност и съвършен моден вкус.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects