Стилни ежедневни прически за всеки ден

Ефектните и красиви прически са способни да променят външността на всяка жена. Не подценявайте това, защото лошо направената фризура може да развали овала на лицето дори на най-красивата жена. И да, правилно прочетохте, защото в една друга тема обсъждахте именно това, а именно че с помощта на правилната прически вие можете да измените коренно формата на вашето лице.


Професионалистите дават и своите лични съвети, а именно какви прически са идеален избор на всеки ден и как е по-добре да ги правите. Те трябва да удовлетворяват следните важни критерия:
  • Лекота;
  • Удобство;
  • Оригиналност;
  • Възможност за видоизменение;

Първото нещо е едно от най-важните неща, тъй като едва ли ще ви се иска да ставате в пет сутринта, за да си правите сложни прически. Също така, не пренебрегвайте и това, че те трябва да ви отиват, разкривайки красотата на вашето лице. Така например, ако то е кръгло,тогава заложете на фризурите с обем в долната част, а не в горната,тъй като те ще акцентират на малкия ви недостатък. Освен това, тя трябва да бъде устойчива, защото едва ли ви се иска прическата ви да се развали, ако навън изведнъж се появи силен вятър или заръси ситен дъждец. За целта можете леко да напръскате косата ви с лак, но съвсем малко и не трябва да прекалявате с този продукт. Купувайте само тези с лека фиксация, тъй като другите могат да направят косата ви тежка и на другия ден да ви се наложи да я миете отново. Изградете си ваш личен стил, който да ви отличава от другите жени. Това може да бъде една тънка плитка, която да си правите всеки ден или пък нещо друго, което да се превърне във ваш личен моден печат.


Какви прически да си правите за всеки ден?

Отличен вариант са небрежните кокове, които освен че са много красиви, са и практични и изключително удобни. В никакъв случай не си правете официални кокове, които са идеални подредени и обемни, защото тогава ще се загуби чара на тази ежедневна фризура. Гръцката прическа също е отличен вариант, а и освен това е много женствена и нежна. Разбира се, че класическия вариант за всеки ден е конската опашка, която отива на всички жени. Можете да направите също така една лека плитка, вземайки за таз цел малка част от косата ви, след като сте си направили опашката и така да разнообразите тази фризура.

Съвети на професионалистите


За да изглежда всяка прическа красиво, вие трябва да я правите на чиста коса. Съветваме ви да я миете един път на 2-4 дни, но не и всеки ден, тъй като така тя само ще започне да се омазнява силно и в последствие няма да можете да се избавите лесно от този проблем. И не забравяйте, че винаги можете да добавите един интересен и красив аксесоар за коса, с който да разнообразите вашите ежедневни прически. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects