Street style есен-зима и какви са новите модни тенденции?



Обикновено сме свикнали, че с настъпването на есенните месеци на мода отново идват пастелните и по-приглушени оттенъци. Този сезон това правило не важи или поне не за street style. Това е съвременен уличен стил на обличане, който е особено популярен сред младите хора на възраст от 15 до 25 години. С помощта на този моден тренд вие лесно ще създадете ваш уникален стил на обличане и ще се отличите в тълпата със своята индивидуалност.


За разлика от дизайнерските вещи, облеклото в стил street  се характери с това, че тук общоприетите модни стандарти не важат. Разбира се това не означава, че се отричат изцяло рамките на модата в 21 век, но въпреки това значително променят понятието за съвременни тенденции в облеклото. Жените, които залагат на този стил умеят да намират вдъхновение навсякъде около себе си. Уличната мода 2014-2015 дава огромни възможности за фантазия, защото една вещ може да бъде съчетана с най-различни дрехи от вашия гардероб и така да се отличите с умението си да съчетавате дори на пръв поглед напълно различни вещи. И нека да си го признаем, уличната мода есен-зима просто е обречена на успех. Този сезон са актуални, както много ярките тоалети, така и по-строгото облекла, които се отличават с доста сдържана цветова палитра. Разнообразни ще са и принтовете, затова не се учудвайте, ако срещнете най-различни дрехи, които са украсени с множество декоративни детайли в тон с този модерен стил. Водещи мотиви в облеклото ще са райетата, точките, геометричните и абстрактните фигури.


Животинските принтове също присъстват, макар че те са интерпретирани по един доста различен начин, така че сме сигурни че и този street тренд ще ви допадне. Освен това, на дрехите за сезон есен-зима можете да видите най-различни смели надписи, които да украсят по един невероятен начин всеки образ, на който сте решили да заложите. Актуална е и тенденцията да се изобразяват животни на блузите, суичърите и пуловерите, така че със сигурност трябва да добавите в колекцията си поне една такава вещ.

Още един есенен и зимен хит са палтата с различни геометрични мотиви на тях. Подобен модел беше представен в колекцията на Céline Coats и определено такава дреха може да украси до неузнаваемост дори най-скучния образ. Дрехите с принт на пари също са актуални този сезон при облеклото street style. Ако искате изцяло да заложите на този стил, тогава ви съветвам да си закупите и модерните днес обувки с шипове или капси, с които да завършите вашия шикозен и заедно с това небрежен образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects