Грим, стил и красота – новите модни тенденции на есенния сезон

Модата всеки сезон ни поднася най-различни изненади и модни тенденции. Тази есен не е изключение от това правило, така че нека да действаме и да ви запознаем с двата най-горещи модерни look-а.


Естественост и романтика

Натуралният грим е на почит вече не един сезон и много от жените просто се влюбиха в него. Той е подходящ за дамите на всякаква възраст, защото с негова помощ лесно ще подчертаете вашата естествена красота и заедно с това ще успеете да скриете малките недостатъци. Всъщност nude визията се нарича още „грим без грим” и дори в Интернет ще намерите множество видео клипове с най-различни уроци, по какъв начин да постигнете такъв резултат. Най-важното правило тук е да не прекалявате с грима, а просто нежно да подчертаете вашите достойнства, използвайки минимално количество продукти. Той е олицетворение на младостта и красотата, така че дори ако сте на възраст над 30 години, също можете да си го позволите и ви уверяваме, че с него ще изглеждате повече от зашеметяващо. При него не се препоръчва използването на тежки козметични продукти, но ако все пак кожата ви има много недостатъци, тогава максимума е лек BB, CC крем или минерална пудра с леко покритие. Не ви съветваме да залагате на крещящите устни или пък на спиралите с ефект на изкуствени мигли, защото подобни продукти просто не трябва да намерят място във вашата ежедневна козметичка, ако сте решили да се гримирате в стил nude.


Жената - страст

Напълно противоположния тренд обаче също е актуален. Ярките цветове са уместни и тази есен, но тук правилото е, че можете да ги използвате само в случай, че облеклото ви не е прекалено крещящо откъм оттенъците. Така например можете да заложите на вечната класика в лицето на ярко червените устни в стила на 60-те години или пък да направите акцента в грима ви на очите. Както вече споменахме в предишната ни тема, този сезон Smoky Eyes грима отново остава на мода, така че всяка жена може да създаде и с него най-различни образи, както за ежедневието си, използвайки по-леки и сдържани нюанси, така и вечерен вариант.

Имайте предвид, че есенните модни тенденции са само едната страна на нещата, защото избирайки си грим, вие трябва да се съобразите и с формата на лицето ви, на носа и така нататък. Така например, ако устните ви са прекалено тънки, тогава дори да са модерни ярките цветове червила този сезон, то за вас те са напълно противопоказани, защото така само ще акцентирате на този ваш малък недостатък. Винаги можете да намерите своя моден компромис и да подчертаете деликатно вашата естествена красота.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects