Модни тенденции при съвременните бижута есен-зима


С началото на новия сезон, всяка една жена започва да се лута и да се пита, какви ще са новите модни тенденции при аксесоарите есен-зима. Как ще изглеждат? Какви ще са особеностите им? Големи или малки ще са? Това са само малка чат от въпросите, но разбира се, че всички те си имат точен и ясен отговор и ние сме тук, за да ви го дадем и да ви помогнем да се ориентирате в това огромно разнообразие.

И така, главната отличителна черта на модерните аксесоари 2014-2015 ще е размера. Казано с други думи, те трябва да са големи и да са главен действащ акцент във визията ви. И разбира се няма нищо странно в този тренд, но тук се получава малко противоречие, защото в офисното облекло е проява на лош вкус, ако добавите доста екстравагантни или пък просто големи бижута. Затова при работния ви дрескод е по-добре да залагате на средните по размер аксесоари, които също са модерни, но все пак ще се вписват в обстановката и няма да изглеждате смешно на работата ви.


Модерни обици 2014-2015

Този сезон дизайнерите ви предлагат да закупите една обица, но пък толкова ефектна, че този детайл лесно ще съживи дори най-скучната визия. Именно носенето на една обица е един от водещите трендове днес, който бързо успя да набере множество последователи сред поклонниците на модата и на стилните дизайнерски идеи. Бъдете сигурни, че с такова екстравагантно бижу ще се отличите в тълпата с вашия моден вкус и креативния ви подход към модните аксесоари.

Модерни пръстени 2014-2015

Актуалните този сезон пръстени по-скоро наподобяват отделно украшение за ръката, а не малък декоративен елемент, както беше досега. Дизайнерите са толкова смели в творенията си и определено са решили да ни покажат, колко различна може да е модата всеки сезон. Ако сте решили да заложите и вие на такива екстравагантни пръстени, тогава ви съветваме да не добавяте други бижута към образа ви, за да не го претрупате. Подобни ювелирни композиции бяха показани в колекциите на Proenza Schouler, Nina Ricci, Marni и Salvatore Ferragamo.


Модерни гривни 2014-2015

Както вече сами забелязахте, главната тенденция този сезон са големите бижута, така че при гривните това не бива да ви учудва. Разбира се, че откъм дизайните си те са много различни и определено си заслужават огромното внимание, което им бе отделено в едни от водещите световни списание. Съветваме ви да не прекалявате и да не слагате едновременно няколко гривни, защото така визията ви ще прекрачи с тънката граница от модерна на претрупана и дори кичозна, а едва ли искате точно това. Подобни модели можете да откриете в колекциите на Versace, McQueen, Lanvin, Christian Dior, Chloé и много други.


Не забравяйте обаче, че модата не ви задължава да носите нещо, което не ви харесва или пък ще подчертава недостатъците ви. Така например ако сте на възраст на 50 години, тогава подобни големи аксесоари могат да привлекат внимание към вашите малки бръчки, затова тук трябва да внимавате и да избирате не само модерните бижута, но и тези, които ще ви украсят на 101%!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects