Правилен грим за блондинки с кафяви очи


Съвременните принципи на грима са доста демократични, както и самите модни тенденции всеки сезон. Това обаче е само едната страна на монетата, защото всяка жена трябва да се съобразява не само с водещите трендове при гримирането, но най-вече да има предвид своите външни особености, като например цвета на косата, очите и кожата. Може би дори сами сте забелязвали, че гримирайки се по един начин вие се харесвате много, но друг път - резултата може да е просто плачевен. Това обаче не означава, че вие не сте красива жена, а просто че не сте подбрали правилните техните в грима за вас. Ето защо днес сме решили да ви разкажем, какви са основните техники в грима за блондинките с кафяви очи.


Първото нещо, което трябва да запомните е това, че при вас за съжаление са много по-изпъкнали дори малките недостатъци на кожата. Това се дължи на факта, че вашите красиви букли в пепелен оттенък отразяват светлината и тя пада директно на вашето лице. Точно това е и причината всички минуси на кожата ви да са много по-забележими, както и малки бръчици. Това обаче в никакъв случай не е смъртна присъда, защото с помощта на правилния грим лесно ще можете да решите и този проблем.

И така, една от най-важните ви задачи е вашите вежди винаги да са в идеално състояние. Те могат коренно да променят изражението на лицето ви, както в положителна, така и в отрицателна посока. В идеалният си вариант те трябва да са в един тон с природния оттенък на вашата коса или пък малко по-тъмни. В никакъв случай не ги правете по-светли от цвета на коса ви, затова и това правило е толкова важно. Старайте се те винаги да са с идеална форма, като по този начин лицето ви ще изглежда значително по-свежо.


Акцентът на очите е следващото оръжие на всяка една естествена блондинка. Идеалните цветове за вас са пясъчните, бежовите, шоколадовите, прасковените и кафявите. За да придадете свеж вид на погледа ви, добавете малко светли сенки на целия подвижен клепач. Тук обаче е особено важно да подчертаете с по-тъмен цвят линията на ръста на миглите ви, но това не трябва да е забележимо, а да изглежда естествено. Жълтите оттенъци при вас са напълно противопоказани, защото веднага ще придадат на кожата ви уморен вид и ще изглеждате болни. За ежедневният ви грим завършете образа с кафява спирала, малко прасковен руж и добавете блясък за устни в розов оттенък.



Правилният грим може да сътвори чудеса с вашия образ, но за да се случи това вие трябва да спазвате не само последните модните тенденции, но и да се съобразявате с вашите индивидуални особености. Гримирайки се така, вие винаги ще изглеждате красива, женствена и загадъчна жена като от кориците на модните списания. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects