Как да накъдрите красиво косата ви?

Косата със средна дължина предоставя на дамите да фантазират на воля, защото от една страна прическата ще се поддържа лесно, а от друга – имате поле за изява. Ето защо и много от дамите по цял свят залагат на подобна фризура, която могат да разчупват и раздвижват по различен начин всеки ден. Този път предложението ни са нежни и от друга страна небрежни къдрици, затова сме сигурни, че ще останете повече от очаровани от прическата ни днес.

 

Първото нещо, което трябва да запомните е поддръжката и грижата за вашата коса, тъй като само така ще тя ще бъде послушна и ще можете лесно да оформите така желаните буйни  и красиви къдрици. Всяка една прическа за ежедневието трябва да отговаря на определени изисквания и едно от тях е бързината, но и също така лекотата. Именно тази дължина е оптимална, за да направите идеалната фризура. Освен това, жените днес са значително привилегировани от факта, че могат да използват различни козметични средства, както и уреди, за да оформят така красиво и небрежно своята фризура. Първата ви задача е да измиете добре косата ви и след това да я оставите да изсъхне по естествен начин, но все пак ако много бързате, тогава можете да си помогнете със сешоар на студена или средна струя, за да не изгорите вашата коса. Избирайте такива средства, които да не утежняват косата, а напротив – да придават обем и лекота. След това разделете цялата ви коса на кичури, като от големината им ще зависи съответно и това, какви ще се получат къдриците. Ако все пак крайния вариант не ви харесва, тоест липсва обем в корените, тогава можете леко да топирате вашата коса със ситен гребен и да напръскате след това от 30 сантиметра дължина лак. За самата процедура на къдренето можете да използвате различни средства – преса, ролки, маша и дори сламки. Да, най-обикновените сламки от безалкохолното ще ви помагат, за да навиете косата ви в стил ала африкански къдрици. Тази прическа определено е нещо много различни и ще удивите всички с новия си и коренно променен стил, а и кой знае, може би това ще бъде новата ви визия и прическа. Нищо не ви пречи да експериментирате, защото няма човек, на който да му отива само една фризура, така че от вас и усилията ви зависи дали ще можете да откриете именно тези прически, които да ви отиват.



И не на по-следно място, ако искате къдриците ви да се запазят за по-дълго време, тогава ви препоръчваме да ги напръскате с лак за коса преди да започнете да оформяте прическата ви. Така ефектът ще е значително по-дълготраен, но не се престаравайте и не слагайте прекалено много козметичен продукт. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects