Необичайни съчетания и оригинални ярки детайли в тоалетите през есента


Дамската мода, отразяваща присъщите за съвременния свят тенденции, става с всеки изминал сезон все по-интересна. Тази есен не прави изключение.
Цветовата гама като цяло е спокойна. Пастелните тонове, както и преди, са актуални при създаването на дрехите. Особено внимание се отделя на различните нюанси на сиво и синьо. В тенденция са зелено, каки, злато и сребро, цвят на зехтин и мъхове. Изисканият изумруден цвят е идеален за вечерен тоалет.Черното, както и преди, ще бъде актуално. Ще го срещаме при кожата, при дантелите, при кожата с косъм.
Безусловна новост са дръзките и смели комбинации от чисти цветове – color blocking, като тоновете хармонично се съчетават или рязко контрастират.
От принтовете избирайте различни по ширина, цвят и разположение райета и карета. Но на пика на модата са смелите, авангардни и абстрактни щампи – големи и ярки.
Модните силуети за есента на 2014 година са по-обемни. Свободни сака и пелерини, насипани тъкани тип букле, нежен кашмир и уютен трикотаж са задължителните модни елементи от гардероба за тази есен.
За нея и за идващата зима, особено внимание се обръща на връхните дрехи, които са твърде разнообразни: шлифери с колани, елегантни болера, якета – от кожа, ватирани, от туид, къси или дълги.
Големи джобове, разнообразни гарнитури, кожа по ръкавите внасят новост при якетата и палтата за тази есен. Дрехи от комбинирани тъкани определено ще се срещат не само по витрините, но и в модните гардероби.
В мейнстрийм е образът на аристократичната изтънчена дама, като в него присъства полата миди.Костюмите с панталон и риза са must-have на сезона.
Отличителен детайл за модната есен на 2014 година е акцентът върху райето. Някои елементи от тоалетите явно са заимствани от лондонския стил денди – класическите костюми за офиса стават по-строги и изискани.
Необичайни съчетания и ярки оригинални детайли присъстват върху класическата пола, украсена с дантела, релефна кожа и бродерия. Представляват интерес и кожените поли с различна кройка, като на тях трябва да има ясно забележим цип или разрез встрани или по средата. Еклектиката, в различни проявления, ще бъде хит за тази есен.
Ако искате да изглеждате впечатляващо, обърнете внимание на скъсените класически панталони или на полите със средна дължина, като допълните образа с ярки аксесоари, най-модни сред които са меките широкополи шапки, дълги ръкавици, болера от кожа, ленти, дори пера. Не може да не се спомене и разнообразието от чанти –направени в различни форми, от различни кожи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects