Модни тенденции за есента и зимата на 2014-2015 година – експерименти, идеи и стилни решения


За есенно-зимния сезон на 2014-2015 година ще бъдат актуални много тенденции от предните сезони, но представени с някои модификации и нови стилни решения.
Цветовата палитра е представена с  есенни нюанси и пастелни тонове. На мода са класическите черно и бяло и техни комбинации, оттенъците на синьо и сиво, както и злато и сребро за по-екстравагантните дами.
Основните актуални тенденции за тази есен и идващата след нея зима включват акцент върху обемните палта, пелерини, туники и якета.
Като продължение на силните си предишни сезони, спортният стил е сред водещите. На предни линии излиза неопренът, със своята способност да създава гъвкави форми. Авангардни модели с контрастни по цвят материали и геометрични мотиви, придават ново звучене на този стил.
В есенно-зимните колекции е осезаемо присъствието на дамските костюми с панталони. С оригинални или класически решения, те са отново толкова популярни, колкото и през 80-те.
Мъжкият стил остава моден и за тази есен и зима, но с актуални женствени акценти.
Ретро тенденцията отново присъства в модните елегантни рокли в неутрални тонове, в широките поли и подчертаната талия.
Пънк-рок стилът все още е актуален. Той се проявява не само в отделните дрехи за тази есен, но и в закачливите декори. Пънк елементите от 70-те се сблъскват с грънджа от 90-те, като особена проява намират в карето. Тесните кожени облекла и дрехите от деним остават актуални. Ресните и металните ципове са модерно допълнение на картината.
Фолклорният тренд, неотделим от бохо стила на 60-те и 70-те години е представен с две направления: прост или по-сложен дизайн на дрехите, изпълнен от различни материали и декори. Той присъства в почти всички елементи на облеклото – панталони, блузи, жилетки, обемни палта, макси рокли и други.
На засилено внимание се радват и трикотажните изделия.
За есента и зимата на 2014-2015 ще продължават да са актуални обемните палта от мохер до кашмир с акцент върху раменете. Остават модни пончото и пелерината.
Модните тенденции за есенно-зимния сезон са с типични решения за реалния живот, но и с едно ново, творческо докосване. Въпреки експериментите и иновациите, акцентът е поставен върху елегантните дрехи за уверените жени.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects