Модни тенденции, които не заслужават нашето внимание през есента на 2014 година

Модата може да бъде безумна и не бива сляпо да се вярва на дизайнерите. Предлагаме ви модни тенденции за есента на 2014, които ще останат само на модните подиуми и едва ли ще намерят въплъщение в реалния живот, каквито и прояви на екстравагантност да се търсят.
Обемните огромни яки, представени в някои колекции. Модната тенденция може да има практическа насоченост към роклите и палтата за хладните дни на тази есен, но визуално е абсолютно неприемлива, даже шокираща.
Умопомрачителните шапки с неочакван дизайн, предложени от някои дизайнери, изглеждат оригинално на определено място и в определено време, но нямат нищо общо с ежедневието ни, особено през есента.
Тенденцията за многослойност не изчезва от модния хоризонт, но комбинацията на пола с панталон видно не е уважавана в нашия живот. Едва ли има жена, която си мисли, че ще бъде определена като почитателка на модата, ако се появи в ежедневието с такова съчетание.
Дрехите с акцент на ефирност, създаден от пришития лек пух като декорация или с декорациите на пера на екзотични птици, едва ли биха накарали някоя стилна дама да се яви с такъв тоалет, колкото и елегантен да е той.
Кожените палта с косъм с техника на мозайка едва ли ще бъде дълготрайна. Защото палтото е дреха, която ползваме много години. Да се харчат пари за модел с такъв дизайн е непрактично.
Чантите с надписи също нямат място в ежедневието ни. Може би, тийнейджърите, в стремежа си да не изостанат от модата или да направят впечатление, ще сложат чанта с названия на брандове или със забавни надписи. Такива модели ще изглеждат твърде изтъркано и банално. Трябва да се заложи на класическата форма, качествената кожа и добрата текстура – всичко, което трябва да има перфектната чанта, стилно допълнение за всякакъв повод.
А какво да кажем за ботите на ток, изработени от гума/като галошите/ или от прозрачен силикон! Бихте ли ги сложили тази есен, дори и да рискувате краката ви да се намокрят от дъжда?
И на края – нека не забравяме знаменитата фраза на Коко Шанел: “Модата отминава, а стилът остава.“
Пожелаваме ви и през есента на 2014 година да бъдете красиви, стилни и уверени в себе си!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects