Четири тенденции, които скоро ще бъдат мейнстрийм


Стилистите сочат четири тенденции за тази есен, които скоро ще бъдат мейнстрийм. Модерните трендове обикновено се приемат от малко жени. Търговците на облекло считат, че новия силует или цвят няма да бъдат популярни, поне на първо време, поради което се явяват рискови. Затова новите дрехи се продават в малки количества, докато не станат актуални и не придобият широка употреба.
Можем да видим добър знак за това, че новата тенденция ще бъде в мейнстрийм, ако нейната популярност е сравнително висока, а наличността е ограничена. За търговците и за почитателките на модата е важно навреме да разпознаят новите модни възможности, за да бъдат на крачка пред другите.
Стилистите сочат следните четири тенденции, които ще се сдобият с широка популярност тази есен.
1.Поли миди. На някои дами ще им е трудно да се адаптират към дължината до средата на глезена, но тя е идеална за офиса и за тези, които не искат да си показват коленете. Освен това, миди полите имат висок фактор на елегантност.
2.Тъмно зелен цвят. Съдейки по това, колко добре се представя на модните подиуми, този цвят и неговите нюанси ще бъдат супер актуални много скоро.
3.Палто миди и макси. Трудно е да се намери стилно палто с такива дължини. Но това е възможно, ако погледнем към по-вталените опции. Тези палта са много елегантни и удобни да се носят върху дълги поли и рокли. За началото на тази есен тяхното предлагане е все още ограничено, но за по-късната есен и зимата на 2014-2015 година, те със сигурност ще придобият популярност.
4.Широките панталони. Те със сигурност се превръщат в хит за тази есен, въпреки царуването на тесните модели. Удобните широки панталони, дори и с по-ниска талия, са подходящи за всякакви фигури и са чудесен начин за промяна на тесните силуети.
Модата е един деликатен баланс  между рискови и популярни тенденции. Да се идентифицира следващият мощен тренд е винаги голям успех и за търговеца и за всяка жена.Затова, мили дами, пожелаваме ви да се доверите на своята интуиция, следвайки препоръките на специалистите, за да бъдете стилни, модни и на крачка пред останалите.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects