Черните панталони : с какво да ги носим ?


с какво да комбинираме черните панталони
 Във всеки дамски гардероб трябва да присъства класическият черен панталон, дори и да не е необходимо постоянното съблюдаване на строг дрескод. И за да не се чудим как да избегнем офис стила, който създават, за да можем да ги  носим не само при официални поводи, а и в ежедневието, трябва да почерпим идеи от своето вдъхновение и да ги включим в по-свободни, разчупени, но стилни комбинации.
Едно от най-простите, но най-ефектни съчетания, е черен панталон и бял топ – блуза, риза, жилетка или яке, които в зависимост от повода, могат да бъдат изработени от различни материи. Ако към черен панталон и цветен връх се прибави черно яке, ще се създаде образ, подходящ за всякакви случаи.
Друг начин е комбинацията с качествен трикотаж – поло, пуловер, жилетка в благородни цветове. Могат да се добавят големи модни обеци и огърлици и визията няма да бъде така ангажираща, както с белия топ.
Идеална е и комбинацията на скъсени черни панталони и вълнен пуловер,тренч или драпирано на раменете сако, разчупващо класическите рамки.
Дамите, които обичат да експериментират, могат да прибавят към черния панталон по-ярък връх – цветна копринена блуза, бюстие, сако на голо тяло. А ако не искате да рискувате с ярките цветове, може да опитате със семпла жилетка и колие от перли.
Много варианти предлага и миксът с жилетка, под която да сложите блуза, памучен или копринен топ, тениска, дори потник. Или яке, което да носите цялата пролет.
Пределно ясно е, че черните панталони са незаменим елемент от дамския гардероб. Правилно подбрани, те незаменимо и ефектно могат да подчертаят силуета и красотата на всяка жена, да я направят по-грациозна и уверена, а образът и – стилен и елегантен. Тяхната мода никога не отминава, напротив – с всеки изминал сезон набират все по-голяма сила и все повече се предлагат в разнообразни текстури и модели. Класически, спортни, ретро или с друг силует, черните панталони могат да изглеждат много женствено и стилно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects