Като истинска парижанка или новите модни тенденции на есен-зима


Париж е удивителен град… Той е истинско олицетворение на красотата и романтиката, на истинската страст и бушуващите емоции, на модата и съблазна, съчетаващи се в един невъобразимо красив стил на съвременната парижанка. Но на първо място това е световната столица на модата – чувствителна, изящна, лека и съблазнителна, точно такава, каквато е истинската парижанка с карамелен цвят на устните си и ухаеща на Chanel №5.
Тайните на street style Париж
Не просто така парижанките са смятани за икони на стила, достойни за възхищение. Те не само са красиви, но и знаят как да се обличат наистина ефектно с лек и дързък оттенък на романтичната им натура. Именно затова не бе никак странно, че този парижки лукс и чаровен стил успя да намери своето място под слънцето в новите модни тенденции есен-зима. Когато говорим за Париж и неговият моден почерк веднага в съзнанието изплува легендарната модна икона Коко Шанел, на която дължим появата на едни от най-легендарните и обичани дамски дрехи в гардероба на жените, като например малката черна рокля. Именно тя е жената, която е основател на днешния съвременен парижки стил в облеклото, който всички познаваме и ценим. За съжаление обаче много от жените си мислят, че този образ няма да им отива и не се решават да експериментират на тази модна тема, с което само губят.
Стил Париж днес
Тези от вас, които поне веднъж са били в столицата на световната мода, сигурно са забелязали това, че парижанките винаги се стремят да са очарователни и грациозни, запазвайки естествеността си и същевременно с това винаги успяват да направят всеки свой образ наистина стилен и запомнящ се. Може би затова жените там винаги залагат на пастелните оттенъци грим, а също така не си позволяват прекалено откритите тоалети, но за сметка на това тяхна запазена марка са красивите обувки на ток. Парижанките са дамите на контраста, но въпреки това няма значение, на каква визия са заложили, защото те винаги успяват да съберат погледите и да очароват мъжете с един поглед. Женствеността е още една задължителна част от техния стил. Те предпочитат вталените поли и рокли, които нежно акцентират силуета им, но в никакъв случай не прекаляват и не минават тънката граница между стилното облекло и вулгарността. Те знаят как да привлекат вниманието към себе си, но не за сметка на късите и прекалено открити дрехи, а със съвършен женствен моден почерк и нежна визия. За тях красивите аксесоари са емблематични и същевременно задължителна част от всеки образ, на който са заложили. Те обожават красивите обувки и чанти, смятайки че това са двата детайла в образа на една жена, на които никога не бива да се икономисва.
За да може и вашата визия да е пропита с парижки стил, съвсем не е обезателно да се преселите в Париж, а просто трябва да се научите на определен моден почерк, който е характерен за всички жени там и винаги да залагате на женствените и нежни тоалети. Тази есен ще е особено благосклонна към вас, защото световните дизайнери са ни отрупали с уникални модни вещи в този стил, така че дерзайте и още днес обновете модната си парижка колекция!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects