Мода есен – зима 2014 - 2015 . Ботуши за елегантни дами.


Дългите над коляното ботуши са една от модните тенденции за тази есен и идващата зима. И това не е случайно. Предназначени за дамите, истински кокетки, те ще им помогнат да съхранят своя шик и сексуалност дори и в хладните дни.

Какви модели и цветове дълги ботуши са модни и с какво можем да ги носим ?
На пика на своята популярност са ботушите-чорапи, дълги почти до средата на бедрото, подходящи за жени със стройни крака. Но ако формите ви не са идеални, то по-добре изберете по-свободни дълги ботуши, които запазват линията си добре. Що се касае за цветовата гама, то лидери са универсалното черно, допълнено с оттенъци на бордо, винено, ярко–червено, също сини, кафяви, теракотни нюанси или пастелни тонове на бежово, сиво, слонова кост. С една дума – изборът е огромен. Особено актуални са ботушите , направени от змийска кожа или нейна качествена имитация, от набук и лак, с различни кожени елементи и шнурове по цялата им дължина. Предлагат се модели с прави, устойчиви токове, на платформа или с тънки токчета – неотменим елемент от елегантната дамска обувка.

С какво могат да се носят дългите ботуши, за да изглеждате актуално и нестандартно ?
За сезона есен-зима 2014 - 2015 година стилистите съветват да ги носим с плътни чорапогащи, в тон с ботушите, което удължава краката и ги прави по-стройни. Подходящи са късите рокли и поли, дългите блузони или къси панталони в различни стилове. Тъй като долната част на образа е достатъчно провокативна, то топовете трябва да не откриват части от тялото. За завършване на визията ще помогне връхната дреха – къси сака /хит за сезона/, тренчове и палта до коленете или средата на глезена. Ако дългите ботуши са без ток, те отлично се комбинират с тесни дънки, плетен пуловер, риза и жилетка. Ако са с висок ток , може да ги носите с топли плетени туники, пищни къси поли или къси панталони.

Един поглед към дългите ботуши ще ви убеди, че тази есен дизайнерите са се постарали така да ги разнообразят, че е невъзможно да не ги харесате. Направени от качествен материал, с нови и многообразни конструктивни решения, те не само ще пазят от студа през есента и зимата, но и, стилни и ефектни, ще са истинска украса за всеки тоалет.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects