Тайни на бляскавия аутфит - мода 2014 / 2015


Докато в миналото това направление е принадлежало към света на културата и изкуството, то днес аутфит присъства като стил в облеклото и не само може да създаде бляскава „опаковка“, но и да внесе много женственост и практичност във визията. Ето и някои от неговите тайни.
Кожата е задължителен елемент от гардероба. Луксозни аксесоари, като шалове и пелерини, покриващи дълга копринена рокля с гол гръб, са винаги актуални. Между другото, може да замените естествената кожа с имитация, защото модерният блясък признава такава „корекция“.
Облеклото трябва да е стилно, елегантно и да подчертава стройната фигура. Типичните бляскави нюанси са розови и бели. Предпочитани са костюми с панталон или пола, както и рокли с описващ силует.  Никакви широки ръкави и неясни форми! Говорейки за общите тенденции, задължително трябва да се отбележи, че и бельото е в унисон с тях.
Обувките задължително трябва да са с високи токчета, което придава на фигурата допълнително изящество и стил. И тук е много важно да се спомене изкуството да се върви с високи обувки, да се овладее плавна и летяща походка с тях.
Бляскавият аутфит не минава и без ръкавици, дълги почти до раменете, внасящи съблазнителен и , в същото време, недостъпен вид.  Чантите и накитите трябва да са качествени и маркови. Бижутата и аксесоарите, не само от благородни метали, са задължителни. Диаманти, злато, платина, кристали и камъни, разпръснати изкусно по дрехите, обувките, слънчевите очила, дори и в косата. Но, разбира се, не трябва да се прекалява! Всичко да е с мярка.
Особено важно за бляскавата дама е гримът да акцентира върху очите и устните. Козметиката по лицето не трябва да е много, но така да е нанесена, че то да блесне. Чудесен вариант е ефектът на опушен грим и искрящ блясък на устните.
 Бляскавият аутфит  е подчертана женственост, луксозни материи и декорации, стегнат силует, деколте, дълги ръкавици, високи токчета, определени маниери. Този стил се характеризира с показност на всичко: дрехи, бижута, коли, химикалки, вази и предмети, които са обединени от едно общо правило – да са истински и скъпи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects