Тенденции при зимния маникюр


За да имате поддържани и красиви нокти не е задължително да ходите всеки ден в скъпите салони за красота, защото това може лесно да се постигне дори в домашни условия. Днес сме решили да отделим внимание именно на тази актуална тема и какъв маникюр ще е модерен 2014-2015.

Форма, дължина и цветове

Ултрамодерни днес са ноктите със заострени краища, както и тези с квадратна форма. Имайки предвид, че днес на мода е естествеността във всяко едно отношение, този тренд не е никак странен или неочакван.  Именно затова тази есен-зима не е на мода удължаването на ноктите, така че това е уникална възможност да ги оставите да си починат от тези процедури и просто да се погрижите за тях, украсявайки ги нежно с подходящата декорация. Днес един от водещите трендове е маникюра във винено червен цвят, който бързо стана любим на много жени. Това не означава, че трябва да се откажете от студените цветове, защото те също ще са модерни. 

modnyj-manikjur-2015-foto-french

Златото във всички времена е било символ на властта, богатството и силата. Именно затова днес е особено актуален златистия маникюр, което вече се превърна в класика, така че ако заложите на този оттенък със сигурност няма да сгрешите и ще се отличите с изискан вкус към красотата. Една от актуалните тенденции за сезон есен-зима е френския маникюр, но вместо класическо бяло се използва именно златен оттенък, като така се придава една нова и по-разчупена визия на добре познания и обичан френч дизайн на ноктите.

modnyj-manikjur-2015-goda

Металическите отблясъци не са по-малко актуални, което се превърна вече в тенденция. На пика на модната вълна е стилното и женствено съчетание между металичния и златист цвят на ноктите. Ако искате да подчертаете своя блясък и разкош, тогава можете да използвате смело лаковете с блясък, тъй като това също е много актуална тенденция. Тук е важно да не прекалите с бижутата в образа ви, защото така рискувате визията ви да се превърне във вулгарна.

Естествеността е моден тренд номер едно не само в грима и дрехите, но и при ноктите. Маникюрът в стил nude е природни шик на сезона, но това не означава че трябва да забравите за грижата и поддръжката на ноктите ви. Ако обаче обичате експериментите, тогава ще се зарадвате от това, че креативните и дори абстрактни рисунки също са един доста моден тренд при маникюра този сезон.

manikjur-2014-2015-modnye-tendencii-foto


Поддържаните ръце и нокти са неотменна част от образа, затова всяка една жена е длъжна да следи за последните модни тенденции не само при дрехите, но и в маникюра. Надяваме се, че нашите съвети и модни напътствия са ви били полезни, така че не губете време, а още днес направете един различен и ефектен дизайн на ноктите ви!

modnyj-manikjur-2014-2015-foto

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects