Прически за кръгло лице : създаване на елегантен имидж


Дамите с кръгли лица не страдат от липса на внимание. Те винаги изглеждат нежно и мило, независимо от възрастта си. Същевременно не им е лесно да създадат класически елегантен образ. Трябва да отделят доста време за експерименти в намиране на най-подходящите подстрижки и прически. А те не са една или две, както може да им се стори отначало. В тази статия ви предлагаме варианти за прически за кръгло лице, при различна дължина на косата.
1.Каскадна прическа
Може да бъде не само до брадичката при късите коси, но може да се приложи и при дълга и чуплива коса. Неравномерното подстригване удължава лицето.
2.Къс боб във френски стил
Той не оставя водещата си позиция сред модните прически за кръгло лице. Ако е до брадичката, привлича вниманието към нея и прави линиите на образа по-плавни. Само трябва да се следи кичурите да са прави, а не обърнати навътре.
3.Прав бретон
Спасение за кръглото лице. Все пак не забравяйте, че той трябва да е плосък. Пищен или дълъг, към средата на челото трябва да е по-къс, за да прикрие визуално широките скули и да се акцентира върху очите.
4.Дълги вълни
Такива коси изглеждат умопомрачително. Къдриците са красиви при всякаква дължина, затова не е необходимо да се придържате към някакъв стил.
5.Подстрижка пикси
Вярвате или не, тя ще ви украси. Заблуда е, че късите прически не пасват на кръгло лице. Просто помолете своя фризьор да филира косата над ушите – така шията ще се удължи.
6.Бретон настрани
Говорейки за прическите за кръгло лице, трябва да се спомене и вчесаният на една страна бретон, който красиво огражда лицето и не го прави квадратно като равния .
7.Конска опашка
Високо  вързана, тя идеално пасва на притежателките на пухкави бузи, защото открива скулите и удължава шията. Ниската опашка също е подходяща, но бретонът трябва да е прибран назад.
8.Каре до брадичката
Много удачна подстрижка за кръгло лице, но се старайте да не е оформена квадратно.
9.Ниски вълни
Наричат ги още вълни в стил бохо. Визуално те удължават лицето.
10.Дълги и прави
Ще се учудите, но дългите и прави, разпуснати коси също стоят добре на кръгъл овал на лицето. Просто трябва да се добави малко обем над ушите.
Както виждате – варианти много. А и не са само те. Търсете, експериментирайте и ще намерите най-подходящите за вас прически.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects