Старите нови модни тенденции за тази есен


Някои от проверените тенденции остават актуални не за първи моден сезон. Подходящи ли са старите трендове за есента на 2014 година?
Модните дизайнери демонстрират привързаност към някои от тях, които не отстъпват мястото си вече няколко сезона. Да видим някои от тях.
-Просторни силуети - обемни пуловери, жакети и якета отново запълват колекциите. Панталоните изглеждат по-широки и безформени от когато и да е. Ключът към тази ултрамодерна тенденция е структурираността в тоалета.
-През тази есен и идващата след нея зима, ще бъде модно да се виждат глезените. Затова и скъсените панталони с всякакви форми и силуети, от различни материали и с различни цветове са актуални.
-Нюансите на бяло са чудесна алтернатива на тъмните неутрални тонове. С тях може да освежите всеки свой тоалет.
-Пастелните тонове определено трябва да присъстват в гардероба за тази есен. Мислете за тях, когато избирате модни плетени изделия, палто, шал, чанта или обувки.
-Спортният стил продължава да е актуален. Просторни суичъри, спортни панталони и кецове, раници, спортни сака – всички те са много важни за модната есен на 2014 година. Спортното облекло съчетавайте с модни обувки и аксесоари за официалния стил, за да сте в крак с тенденцията.
-И тази есен остава в сила още един женствен тренд – роклите и полите миди.
-Особено модни са и изделията от кожа – якета, сака, поли и панталони във всякакъв цвят.
-Смесването на тъкани продължава да добавя оригиналност в тоалета, изработен от материали с различна текстура.
-Обувките със заострен нос и слип обувките продължават да са търсени. Обувките на токчета, без платформа, са ефективен начин да се уравновеси образа. Полуботите продължават да се слагат с всякакви дрехи. Черната обувка остава традиционно практична и класическа опция.
Видно е, че есента на 2014година пази старите модни тенденции, като ги изкарва на преден план с нови модификации и акценти. Само трябва да се запознаем с тях, за да съставим своя моден за сезона гардероб.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects