Обувките от велур отново – новата модна тенденции есен-зима

Обувките от велур винаги са уникално допълнение към всеки един тоалет, така че не бива да изпускате възможността да добавите такъв модел в колекцията си и да украсите всеки един ваш образ. Много от жените дори са готови да платят значителна сума, за да се сдобият с подобен фасон обувки за есента, макар че материала им не е от най-практичните. Но все пак, каква е загадката на тези дизайни и защо жените така ги обичат?

История на велура и как възниква той?

Велура не се е появил като самостоятелен материал, а той е станал по-евтината и практична замяна на кадифето. Появява се за първи път в страните на Изтока, където кадифето веднага започва да се радва на огромна популярност. На по-късен етап този материал навлиза и в Европа, а след това съответно и в Русия. За да се удовлетворят капризите на избраните, които са имали възможност да се докоснат до красотата на кадифето, на него са се изработвали различни интересни орнаменти. Във връзка с този огромен интерес съответно е бил измислен материала велур, който е по-евтината алтернатива на кадифето. Днес той се използва активно не само при дрехите, но също така и при обувките.

174006 Бессмертный тренд: Обувь из велюра

Обувки от велир

Велурените модели днес заемат челно място в класацията за най-елегантни и изтънчени фасони. Всичко е просто, а именно защото подобни обувки изглеждат невероятно изискано и дори разкошно, съчетавайки се перфектно с най-различните стилове. Дизайнерите използват този трик, защото те идеално знаят, че дори и най-скучните модели обувки могат да бъдат украсени с велур, но тук има няколко важни подробности. Тези фасони са доста капризни и ще трябва да се научите да се грижите правилно за вашите обувки от велур, за да изглеждат те винаги като нови.

lesshoes christian louboutin1 8 Бессмертный тренд: Обувь из велюра

Този сезон обаче ще е особено щедър за всички почитатели на велура, защото обувките от този материал отново се връщат на мода. Ще можете лесно да намерите уникални модели боти, ботуши, както и много други фасони от велур, така че не пропускайте възможността да обновите колекцията си. Цветовите вариации са доста различни, така че всяка една жена ще може с пълна сила да разгърне потенциала си, затова смело действайте и опивайте различни комбинации.

Обувките от велур могат да се носят практически с всички дрехи – клинове, дънки, къси рокли или пък удължени поли. Главното правило тук е да изберете правилно цвета им, за да може той да се съчетава хармонично с вашите дрехи. Все пак е важно да получите един сдържан и балансиран образ, така че не пренебрегвайте това правило.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects