Ефектен грим Smoky Eyes есен-зима



Всички сигурно ще се съгласят с това, че вечерния грим е истинско изкуство и не винаги е лесно да се преобразите в принцесата на вечерта. Много от жените смятат, че ако нанесат огромно количество фон дьо тен, пудра, спирала, ярко червило и още повече блясък, то това ще се смята за вечерен грим. Разбира се, че това е така! За да свикнете и вие да се гримирате така умело и красиво, както професионалистите не е нужно да се обучавате с години, а просто трябва да знаете и да следвате няколко прости съвета, които ще ви разкрием днес.


Първото и много важно правило е да не прекалявате с грима и това важи във всяка една ситуация. Това, че ще ходите на някакво официално събитие или пък дори на дискотека, не ви дава правото да си слагате всички козметични продукти на лицето ви и така сами да скривате красотата си. Важно е да прикриете всички несъвършенства по кожата ви със специални продукти, така че не ви съветваме да залагате на прекалено евтината козметика, тъй като тя съдържа вредни за кожата ви вещества, а и най-често не е ефективна. Не забравяйте и за конкурирането, но тук отново не бива да прекалявате,а просто нанесете малко продукт и подчертайте красотата ви.

И така, нека сега да преминем и към главния гост на вечерта ни, а именно ефектния Smoky Eyes есен-зима за 2014-2015. Очите са главното оръжие на една жена, така че никога не е излишно да ги подчертаете и да акцентирате на тях, създавайки перфектния грим за очи. Няма да повярвате, но подобен акцент във визията ви може коренно да промени образа ви, а и най-хубавото е, че такъв грим се прави лесно и бързо.


1.       Подгответе очите ви и нанесете основа на клепачите, както и коректор, за да скриете тъмните кръгове, ако имате такива, а след това  добавете и малко пудра.

2.       Вземете молив за очи, като цвета му може да варира от черен, през сив и стигайки до виолетови оттенъци. Всичко зависи от нюанса, в който ще изпълнявате вашия Smoky Eyes грим. Специалистите съветват да избирате цвета според това, какъв молив за вежди ползвате. След това нанесете тънка линия по контура на очите ви, разширявайки я леко при външните ъгълчета и я разтуширайте леко.


3.       С любимата ви четка за грим на очите нанесете на подвижната част на клепача тъмни сенки (черни, сиви, тъмно-кафява или лилави). Внимателно ги разнесете, а след това нанесете по-светъл оттенък на горната неподвижна част (бежово, сребристо или пепелно). Разтуширайте двата цвята, за да се получи ефектно и красиво преливане от тъмно към светло. Не трябва да се вижда никаква граница между оттенъците.

4.       Последната ви стъпка е нанасянето на тъмните сенки и в долната част на очите, като след това задължително добре я разтуширайте и нанесете любимата ви спирала.



Разбира се, че ако сте решили да си направите Smoky Eyes грим не трябва да си слагате ярко и крещящо червило, тъй като така рискувате да прекалите и ефектна няма да не е красив. Запомнете, че златното правило е винаги да се акцентира или на очите, или на устните, но и не едновременно на двете!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects