Как да изберете зимно палто 2014-2015?

Съвсем естествено е, че всяка една жена иска да изглежда стилна и красива всеки сезон, но заедно с това не бива да забравяте за удобството и комфорта, защото истински качествените вещи трябва да отговарят на ред изкисвания. Не е задължително веднага да се хвърляте на скъпите модели, а просто да знаете на кои неща да обръщате внимание, за да сте доволни от вашата покупка и нова модна придобивка.

Цвят

Избирайки ново палто, задължително се ориентирайте не само от вкуса ви, но и от това кой нюанс преобладава в гардероба ви. Помнете, че цвета на вашето облекло влияе и на цвета на лицето ви, като така например червените фасони могат много да ви освежат и да ви придадат здрав вид на кожата. Белият цвят също е много красив, но за съжаление за зимното време не е много практичен, тъй като е много лесно да го изцапате, а все пак тези връхнидрехи не е добре да се перат всеки ден. 


Палтата могат да бъдат, както едноцветни, така и с някакъв интересен принт или пък с геометрични мотиви. На фона на скучните градски улични пейзажи вие лесно ще привличате внимание към вас с ярките цветове на вашето зимно палто. Днес на мода също така са тези фасони, които имат донякъде мъжки линии и могат лесно да се съчетая с по-небрежния ежедневен образ на съвременната градска жена. Ако обаче сте почитателка на класиката, тогава винаги можете да заложите на черните зимните връхни дрехи, с които ще бъдете истински ослепителна лейди. В случай че искате да изпъкнете и да добавите някакво разнообразие към образа ви, тогава можете да изберете бежовите или пък светло-кафявите тренчове, които са идеално решение за по-топлите есенни дни. Ако обаче сте решили да изберете кожено палто за тази есен, тогава е важно да разбирате че то изисква определен начин на обличане и не би си паснало хармонично с всеки моден почерк. Така например ще трябва да забравите за плетените шапки и другите подобни аксесоари, които са по-скоро част от небрежната ежедневна визия.

Моден стил

Този сезон ще бъде актуален тренда на асиметричността във всичко, така че ако се спрете на подобни фасони връхни дрехи, тогава в никакъв случая няма да сгрешите. Доста модерни са палтата с асиметрично закопчаване или пък с оригиналните и дори понякога контрастни колани. Новата модна тенденция 2014-2015 е палтото тренчкот, което както се досещате е някакъв моден хибрид между тези две връхни дрехи за по-студеното време. Фасонът безспорно е много практичен, така че бързо успя да спечели сърцата на много от жените по света, които държат винаги да са модерни.


Стилът обаче е само едната страна на нещата, защото е важно да обърнете внимание и на качеството. Незабравяйте и за топлината, тъй като все пак говорим за зимни дрехи и е важно те да са дебели, за да ви защитят от лошото време. Съветваме ви да избирате тези дизайни, които имат качулка, защото все пак не се знае кога ще завали или пък ще дойде първия сняг, а едва ли има жена, която иска да развали прическата си, заради лошото време. Задължително погледнете шефовете, както и дали допълнителни детайли за украса са добре зашити. Ако забележите нещо такова или пък висящи конци, тогава ви съветвам да се въздържите от покупката на това палто, защото то едва ли може да се нарече качествено. Другото не по-малко важно нещо е да мерите вашите палта с по-дебели дрехи, защото едва ли ще ги носите с тениски отдолу. Само така ще можете да разберете дали избраните от вас модели са ви удобни и дали ще се чувствате в тях комфортно и свободно. Задължително изпробвайте дизайните, които са ви харесали, защото това също е важно условие, тъй като никой не би се чувстват удобно, ако дрехата му стяга или пък е прекалено голяма.

Ако обаче сте решили да си купите зимна дреха от Интернет, тогава няма да можете да проверите всичко това. Най-доброто решение в тази ситуация е да пазарувате само от проверени онлайн магазини. Задължително обърнете внимание и на условията за връщане на стоките, ако не сте доволни, както и дали присъства адреса на магазина или някакви контактни данни. Можете също така да разгледате отзивите в различните форуми за жени и така да разберете дали магазина, към който сте се насочили е коректен или не.


За да сте стилни и модерни не е задължително да имате цяло състояние в банковата ви сметка. Трябва просто да се научите как да избирате красиви дрехи и най-важното, как да ги съчетавате заедно с другите ви вещи в гардероба. Не просто така е казано, че всяка една жена може да е модерна, но да бъде стилна – ето това вече е истинско изкуство!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects