Пухкава зима и какви са новите модни тенденции при зимните якета


зимни якета
Нежните създания обичат промените и експериментите във визията им, а този сезон ще имате уникалната възможност за смели модни фантазирате при актуалните фасони зимни якета. Всяка една жена се стреми да избере не само тези дрехи, които да са красиви и да отговарят на нейния моден почерк, но заедно с това те да са практични и комфортни. Този сезон обаче е особено благосклонен към стилните жени, ценящи особено силно удобството.
Първият моден тренд това са якетата бомбер,които първоначално са били създадени за пилотите. Дизайнерите са съхранили основния му фасон, но въпреки това полета на фантазията им е помогнал за това, че днес можете да намерите наистина най-различни дизайни зимни якета с тази кройка. Подобни модели можете да откриете в колекциите на Jonathan Saunders, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger и така нататък. Те са особено подходящо допълнение към актуалния последните сезон скини стайл. Още един безспорен хит тази есен-зима са якетата тип Parka. Те са практични и много удобни, като отново едни от водещите дизайнери ви предлагат множество различни модели. Традиционно те са с дължина под бедрата, макар че днес можете да намерите и малко по-къси фасони. Другото нещо, което ги отличава е дебелата подплата, която ви гарантира че никога няма да ви е студено, дори ако температурите паднат доста под нулата.
Фасоните тип рокерско яке също ще са особено актуални този сезон. Те могат да са, както класически модел, така и с доста разчупени кройки. Традиционно те се изработват от кожа,но този сезон се използват и други материи, като цветовете им са основно в тъмната гама. Подобни модели можете да откриете в колекциите на ZAC by Zac Posen, Diesel Black Gold, Belstaff и Marc By Marc Jacobs. Друг безспорен тренд на сезона са кожените якета, които във всички времена са обичани не само от жените, но и от мъжете разбира се. Дизайнерите са се постарали наистина много тази есен, предлагайки на вашето внимание уникални кройки, които лесно ще се съчетаят с всеки стил на обличане – асиметрични, oversize, цветни, дълги, класически, подплатени и всякакви други. Истинско море от кожени якета можете да откриете сред колекциите на марките Balmain, Louis Vuitton, Barbara Bui, Christian Siriano, Herve Leger by Max Azria и други.
Цветовата палитра при модните якета за сезон есен-зима 2014-2015 е много богата и се отличава с огромно разнообразие от оттенъци и модели. Фасоните с различни абстрактни принтове отново са актуални, но с тях трябва да внимавате, тъй като те се съчетават не с всички дрехи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects