Модни тенденции при маникюра есен-зима 2014-2015


Времето на дългите нокти отдавна отмина, защото сега на мода е късия маникюр и той определено има доста предимства. Днес бадемовидната форма отново е на пика на модната вълна и тя определено може да добави към образа ви много шик и лаконичен разкош. Както знаете сега всички тенденции са насочени към естествеността, така че не беше никак неочаквана появата на този тренд при маникюра 2014-2015.
Едно от водещите модни направления този сезон са ноктите в неутрални оттенъци. Вече не е необходимо да слагате ярки цветове, а смело можете да заложите на по-спокойни тонове, за да сте в крак с модата. Така например сега са особено актуални розовите и бежовите нюанси, а именно тези които са близки до естествения цвят на ноктите ви. Въпреки това смелите съчетания също не са изключение в модата и сега особено актуален е металическия оттенък. Той е особено предизвикателен и опредено няма шанс да останете незабелязани с подобен маникюр. Удачен вариант в случая е добавянето на блясък, с който да украсите още повече вашите нокти, но не прекалявайте с брокатения ефект. Както може би се досещате, златистите нюанси също ще са водещ тренд при маникюра есен-зима. Въпреки че цвета е по-смел, той е доста женствен и нежен, така че може да се съчетае дори с класическия френски маникюр и да получите един женствен и елегантен вариант. Особено подходящ е златистия маникюр преди празниците, така че не пропускайте възможността да опитате и този дизайн, с който да добавите още повече разкош към есенната ви визия.
Другата крайност на естествеността също ще е не по-малко актуална, а именно по-наситените и дълбоки оттенъци. Този сезон при дрехите са модерни есенните цветове, като те намират пряко отражение и при маникюра – жълто, синьо, зелено и бургундско червено. Те са малко по-трудни за адаптиране към ежедневната ви визия, но пък за сметка на това с подобен маникюр няма как да останете незабелязана, а и така ще сте в тон с най-новите модни тенденции. Ако обаче обожавате да изпъквате в тълпата с артистичен дизайн , тогава за вас е най-удачен варианта са 3D акцентите върху маникюр. Това може да са актуалните този сезон райета или дори смели геометрични фигури.
Определено този сезон дизайнерите са се постарали доста, така че всяка една жена ще има богат избор от най-различни дизайни, с които да украси ноктите си. Ако обаче искате да сте в тон с новите модни тенденции есен-зима, тогава заложете на по-късите бадемовидни нокти, тъй като именно те са тренд номер едно този сезон.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects