Най-необходимите вещи за модния ни гардероб през тази есен


Която и модна колекция за тази есен да погледнем, навсякъде присъстват обемните палта – модна връхна дреха за есенния сезон. Обявявайки ги за главна покупка за есента на 2014 година, дизайнерите ги представят в различни варианти: луксозни палта с бродерии, прилепнали модели в черно и бяло, палта с груби ръбове. Кожата и грубите текстури, едро плетените  рокли, жакети или пуловери с дълги ръкави, ще заемат също достойно място сред есенните модни дрехи.
Ако вълнените панталони клош не намерят особено топъл прием сред дамите, то  те не бива да се отказват от меките широки памучни панталони, които могат да сложат в ултрамодерна комбинация с широко поло. Хит за сезона са трикотажните рокли и палтата без или с къси ръкави. Пуловерът непременно носете с дълъг, подходящ по цвят, едроплетен шал.
И още веднъж – панталоните, особено с права кройка,  също претендират за ключова роля в модния гардероб за тази есен.  Тесните, но не прилепнали панталони, отново се налагат като трайно присъстващи за този и за следващите сезони. Много удачно те се комбинират със свободни блейзъри.
Що се отнася до обувките, то комфорта отново излиза на преден план. Класическите обувки, макар и не така осезаемо, присъстват в колекциите.  Като най-желаната обувка за тази есен се очертават ботите на невисок, устойчив ток, тип от 70-те.
Обемните чанти, тип куфарче, пазарски или раници, както и преди са актуални, но явно най-предпочитани ще бъдат моделите с дълга каишка. Например, минималистична бяла, създадена за сиво палто, ретроботи или даже за маратонки.
На украшенията и бижутата за есента на 2014 година, дизайнерите обръщат особено внимание, за да се добави острота в комфортния образ. Многослойността и шаловете не им оставят голям избор и затова те залагат на обеците и пръстените, които трябва да бъдат големи и ярки. Пръстените -  по няколко на пръст. Колкото по-големи, толкова по-добре.
В общи линии, това са необходимите вещи в модния дамски гардероб за тази есен, ключ към актуалния имидж.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects