Задължителни модни параметри за есента и зимата на 2014-2015 година


есенно зимна мода
Те са подходящи за жени от всички възрасти, независимо от тяхната фигура, бюджет и начин на живот. Въпросът се свежда до това, да намерим правилния модел, който работи за нас. На какво да обърнем внимание?
 Особено важна модна тенденция, наложила се през последните няколко години, актуална и тази есен, са обемните и разкроени силуети. Вталените тоалети си остават валидни, но предпочитани са моделите с по-свободна кройка.
Трикотажните изделия са на пика на модата за есента и зимата на 2014-2015. Разнообразен е изборът на плетени модели с различна дебелина, състав и цвят на прежда, в по-ярки или по-неутрални нюанси. В гардероба за новия сезон трябва да има вталени, разкроени и обемни трикотажни изделия. Актуална идея е трикотажна жилетка или джемпър с къси ръкави, да се обличат върху риза.
Изберете палто с прав или трапецовиден силует. Не забравяйте и модните пелерини с всякакви модификации. Не забравяйте, че тази дреха трябва да бъде достатъчно просторна, за да може да се носи върху няколко пуловера или слоя топли дрехи.
Спортният стил също осезаемо присъства в есенно-зимния гардероб, който трябва да включва спортно яке и панталони, тениски и  блузи. Добавете към тях нещо елегантно – сблъсъкът на стилове е особено актуален.
Кожено яке в кафяво и подбраните в тон аксесоари са доминиращи. Това е като глътка свеж въздух след дългото доминиране на черното и сивото. Кафявият цвят добре се сработва с черния, белия, тъмно синия и сивия. Така че, няма да се наложи да обновявате изцяло гардероба си през тази есен и идващата след нея зима.
Тъмните неутрални тонове и цветове като тъмно червено, зелено и патладжан са типични за дрехите през хладния сезон. Прибавете и нещо нетипично, например, пастелен или ярък нюанс.
Помислете и за туида, за дебелите плетени изделия, за плътния деним и изкуствената кожа. Гардеробът за есента и зимата на 2014-2015 ще бъде незавършен и без карето. То може да бъде върху жакети, поли, панталони, палта, шалове или ризи.
Ако обичате дънки, погрижете се да си набавите модели бойфренд или клош. Не забравяйте и гащеризоните.  
Добавете нещо нетипично за вашия стил, излезте от утъпкания път. Може да бъде стил или силует, който никога не сте носили. Създайте интересен контраст. Добавете нови тенденции към класиката. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects