Да подчертаем талията с помощта на дрехи и аксесоари – съвети на стилистите


Коя жена не мечтае да подчертае талията си, дори и да не притежава идеална фигура. Това може лесно да се постигне без всякакви сложни трикове, като например, травмиращите корсети. Просто е необходим правилен подбор на дрехи и аксесоари.

На първо място обърнете внимание на цвета и щампите на вашите дрехи. Избирайте едноцветни тоалети, които успешно ще подчертаят талията. От друга страна не трябва да се отказваме и от принтовете. Важно е какъв модел ще изберем. Например вертикалните линии в областта на талията имат „отслабващ” ефект.

Друг вариант е да изберете дрехи, които ще акцентират на бюста и визуално намаляват обема на талията. Не забравяйте, че на фона на по-обемна горна част на тялото, талията изглежда по-тънка. Такъв ефект може да се постигне с разширени рамене, лодка деколте или волани по блузата. Един много прост трик: няколко разкопчани горни копчета, които не само привличат внимание към гърдите, /което само по себе си е интригуващо/,но и визуално ще разширят горната част от силуета, при което талията автоматично губи няколко сантиметра.

Успешно можем да подчертаем талията с колани или ремъци. Ако я имате – ефектът ще е чудесен. Но ако притежавате по-пищна фигура, то този начин не е за препоръчване. Дамите с тънък силует могат да подчертаят талията си с цветни тесни или по-широки колани. Ако пък този вариант не ви харесва - ползвайте шал или пояс.

Можете да подчертаете талията си с помощта на вталени сака, якета и палта. А връхни дрехи, блузи, рокли и жилетки със свободни кройки, трябва да не ползвате. Те няма да ви помогнат да постигнете желания ефект.

Успешен вариант за подчертаване на талията е съчетаването на тесен топ и А-образна пола. Например не много разкроените поли с дължина до коляното. Или пък пола молив с висока талия. Ако фигурата ви е тънка, може да използвате пола или панталон с ниска талия.Много ефикасни при всички жени са дългите панталони, покриващи обувките и визуално удължаващи силуета.

Както виждате, много и различни са женските хитринки, които може да използвате. Намерете своите и създайте желания от вас силует с подчертана талия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects