Как правилно да съчетавате модерните клинове с другите дрехи?

Дамските клинове бързо успяха да станат една от любимите вещи на всяка жена, като днес те присъстват във всеки един дамски гардероб без значение от възрастта и стила. Това е един наистина безумно удобен предмет от облеклото, който успя в буквален смисъл да завоюва сърцата на милиони жени по света, които ценят модата и практичността. И така, с какво обаче да съчетавате правилно тази част от гардероба ви, за да се получи един наистина ефектен и едновременно с това хармоничен образ?
с чем носить леггинсы  с чем носить леггинсы
Кратка история
В действителност красивите клинове са се появили сравнително неотдавна на модния подиум или по-точно към края на 80-те години. Тогава разбира се модели са били доста по-лаконични и не е имало такова разнообразие от десени и шарки, както е в 21 век. Днес обаче те с пълна сила могат дори да се превърнат във водещ детайл от вашия look,  но това важи само ако успеете да ги съчетаете правилно с другите ви дрехи. Едновременно с това лесно можете да превърнете образа си в семпъл и шик, ако заложите на по-класическите фасони клинове, като например тези в един цвят. Съвременните модели също така се отличават с това си свойство, че те реално са нещо средно между чоропогащниците и сегашните панталони. По този начин те могат да се носят не само с туники, но също така и с модерните този сезон къси топове, като така ще получите една страхотна пънк визия за ежедневието ви. Днес също така можете да намерите и едни наистина уникални модели, които са имитация на ефектните дънки и на пръв поглед дори няма да ги отличите от джинсите.
с чем носить леггинсы  с чем носить леггинсы
Облекло за всеки
На витрините на множеството онлайн и офлайн магазини можете да намерите всякакви клинове или както се казва за всеки вкус и стил – къси, дълги, еднотонни, разноцветни, топли, тънки и така нататък. Всички те обаче си приличат по това, че кройката им е много прилепнала по тялото, затова е добре да се съобразите и с вашата фигура, когато съчетавате тези вещи с другите ви дрехи. Те са един вид като втора кожа, затова ви съветваме ако например имате по-едри бедра, тогава да ги комбинирате с по-дълга блузка или пък риза, за да може не само да сте модерни, но и дрехите ви да стоят добре на вашата фигура. Освен това, по-пълните дами не бива да избират тези модели, които имат някакви хоризонтални линии или други такива мотиви, които визуално ще подчертаят пълнотата им и ще се акцентира на това. Най-простичко казано важното в случая е правилно да изберете дължина, цвета и обувки, които ще комбинирате с клиновете ви. Така можете идеално да си изиграете картите и лесно да превърнете всеки ваш недостатък на фигурата в истински плюс.
с чем носить леггинсы  с чем носить леггинсы
Бъдете смели, дръзки и провокативни и винаги бъдете на ръба на модната вълна, за да сте не само красива жена, но и наистина актуална дама, на която ще завиждат всички. Не оставяйте на модата да ви завладее, а просто вие я покорете и покажете на света, че можете да сте не само женствена, но и една истинска принцеса във всеки един образ, на който сте заложили!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects