Готови ли сте за среща с лъскавото море ?


 
Лятото е чудесен сезон. Можем да полежим на плажа – да си починат и тялото и душата ни. Голям принос за чудесното изкарване на почивката има банският костюм. Подчертавайки достойнствата на фигурата или скривайки нещичко от нея, той може да даде много настроение и комфорт. Знаете ли вече каква е плажната мода, какви модели и разцветки бански ще бъдат най  - стилни и търсени през този сезон ?Плажната мода, в унисон с останалата, търпи непрекъснато развитие и предлага непрекъснато разнообразие на модели. Главният атрибут безспорно е банският. Паралелно с него,  летният гардероб трябва да бъде обновен с леки поли, рокли, панталони, ризи и други дрехи за сезона.
Банските костюми – бандо, танкини, монокини, бикини или цели бански, се различават както по цвят, така и по оригиналните си кройки. Ако имате известна доза комплекси заради фигурата си, то бъдете сигурни , че ще изглеждате стилно и прекрасно на плажа в ретро бански. Този необичаен и незабравим модел ще ви накара да забравите за отпуснатото коремче или да мислите за излишните сантиметри на талията. За поредно лято банските в морски стил , на синьо-бели ленти, са актуални. Към тях се присъединяват и банските на точки и райета. Ако си купите два бански в различни разцветки, които могат да се комбинират, то ще получите още варианти за плажа. Пък може и щампите да са еднотонни, в наситен морски цвят като синьо, небесно синьо, сиво-зелено. Асиметрията, водеща тенденцията за лятото, е отразена и при банските костюми , имащи необичайни форми. Украсени с елементи от дантела и мрежа, с разни колелца и копчета, пайети и бродерии, те безспорно грабват окото. Актуални за това лято са и банските с всевъзможни изрязани части, които се съединяват с помощта на ленти, шнурове, плитки от тъкани, колани. Привличат вниманието и банските в гръцки стил със своите драперии или едно оголено рамо. Най-модно и креативно ще изглеждат девойките и дамите с плетени бански, отново навлизащи в модата. Относно цветовете, тенденциите са едноцветни, рисунки на животни, златисти и сребърни тонове, подчертаващи загара, цветове металик.
И след като вече сте избрали своя модел бански, добавете модни слънцезащитни очила, елегантна сламена шапка, ярка туника или ефирно парео и бъдете сигурни, че наистина сте неотразими.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects