Модните тенденции това лято


 Лятото определено подрани и ни подканя да направим ревизия на гардероба си. Още повече, ако искаме да създадем нова стилна визия и да се появим пред света в целия си блясък. Какво по-лесно от това! Сложете летни обувки или сандали на висок, необичаен ток и разкошна рокля в цвят на фуксия и – готово. Още повече , че сега е особено актуална комбинацията между фуксия и ярко червени оттенъци. Летният гардероб трябва да е богат и разнообразен. Вариантите, които може да изберете са много, просто трябва да помислите. Модните тъкани са леки, като шифон, сатен, дантела.Нова тенденция са изделията от кожа, различни сака и поли, за дъждовните летни дни. Особено актуално е и използването на лъскави материи, които намират приложение и при летните обувки, сандалите и чантите. Синият цвят е особено актуален. Сини рокли, сини гривни, сини поли, сини сака, сини обувки на платформи. Популярни са и всички нюанси на златното.
Ако  сте любителка на нестандартното, ще се радвате на рокли, поли и блузи с асиметрични кройки. Хит са и роклите в бяло и черно или в комбинация от двата цвята. За парти или коктейл може да си набавите черна рокля с пищна пола. Много модни са роклите с открити рамене, дълбоко деколте и различни фигурални изрязани части, придаващи оригиналност на силуета. Туниките, направени от тънки материи с ярки цветове, са не само красиви, но и удобни. Различни са модните варианти туники – отворени на гърба, с голямо деколте, с волани и елече, силуети под формата на трапец, с елементи в спортен стил, в комбинация от различни платове и какво ли още не.  Специален летен хит са дантелените рокли , както и моделите , изработени от лен, памук, коприна, украсени с големи флорални рисунки. Връщат се на мода късите поли, панталони, широките многослойни рокли, скъсените панталони и спортните сака. В деловия стил през лятото са модни белия и сивия цвят. Там заложете повече на аксесоарите в по-весели цветове.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects