Дрехи за брюнетки: цветът има ли значение ?


Общоизвестно е, че за брюнетките са подходящи ярките и наситени тонове: червено, изумрудено, жълто, може и малиново, бордо и даже оранжево. Дамите, които предпочитат по-спокойните цветове или вече са на възраст, могат да се спрат на бежово, капучино, теракотено, кремаво и всякакви дрехи в бяло и черно.
Важно е да се знае, че подбирайки цвета на тоалетите си, брюнетките трябва да изхождат и от типа на своята кожа. Тези, при които тя е светла, могат да включат наситените нюанси, но великолепно ще им стоят преди всичко топлите и хладни оттенъци на жълто, сиво, лавандула и розово – все в светли и пастелни тонове. Те прекрасно ще подчертават едновременно нежната кожа и тъмните коси. Пастелните нюанси прекрасно се съчетават помежду си и техните комбинации винаги ще са успешни и стилни.

Разбира се, цветовете, които споменахме, имат препоръчителен характер. Всичко зависи от моделите на дрехите и ситуациите, в които те се носят. Ако целят да изградят делови стил, брюнетките  трябва да се придържат към определена умереност в цветовете. Ако се готвят за тържество или празник, то могат да дадат воля на фантазията си и всякакви цветове, в съчетание с перфектен грим, ще им стоят идеално.

Не трябва да се пренебрегва и настроението на дамите. Сигурно сте забелязали, че цвят, нетипичен за вашия гардероб, понякога неочаквано се оказва чудесно решение. С негова помощ постигате такъв ефект в образа си, че околните неминуемо са впечатлени от чудесната ви визия. Тайната е, че настроението и вътрешното състояние играят роля. Ако те са спокойни, чудесни, то дрехи във всякакъв цвят през този ден ще ви пасват идеално, ще подчертаят успешно вашето излъчване.

Не бива да се забравя, че всяка брюнетка си има индивидуален вкус и лични пристрастия. Например, ако дамата харесва тъмно виолетовото или кафявото. По всички канони, те не са подходящи за нея. Но ако тези цветове са и приятни и тя се чувства комфортно в тях, не си струва да се отказва от присъствието им в тоалетите. Може просто леко да ги разчупи с наниз перли или други украшения.

Точен отговор на въпроса какви цветове подхождат на брюнетките не може да се даде. Защото всяка жена е неповторима, всяка  си има свой вкус и усещане за цветовете. С увереност може да посъветваме само едно: цветовата палитра е многообразна. Не се страхувайте да експериментирате!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects