Как да се грижите правилно за очилата?

Незаменимите аксесоари за всяка жена стават все повече и повече. Днес към този списък спокойно можем да включим модерните слънчеви очила, стилните дамски чанти и ефектните бижута. Това са просто задължителните елементи за всеки един модерен look на слабия пол, но важното тук е да умеете не само да избирате качествени аксесоари за вашия образ, но и да се грижите правилно за тях след това, за да ви радват те дълго време.

Въпреки че и до днес се пропагандира носенето на контактни лещи, хората винаги са предпочитали именно слънчевите очила, защото те са успели да се превърнат не просто в практична и удобна вещ, а в един наистина незаменим акцент към всяко едно облекло, като тук дори е без значение дали говорим за жена или мъж. Няма спор, че те се усъвършенствали, както и производствените технологии, но въпреки това този аксесоар ежедневно се подлага на множество изпитания, а вие от своя страна сте длъжни да ги защитите. Първото нещо, което можете да използвате, за да почиствате вашите слънчеви очила това са специалните спрейове. Освен това че те са способни да премахнат дори най-трудните замърсявания, те също така не травмират повърхността и с тях се работи много лесно. Всички вие сте се сблъсквали с това, колко може да е трудно просто така без специални препарати да премахнете петната от ръце по вашите очила, а с този вид спрейове тази задача ще е наистина лесна. Тук е важно да вметнем, че този вид почистващи продукти за очилата ви трябва да се купуват само от специализираните магазини, за да сте сигурни в това, че не сте купили някое некачествено менте.

Следващото задължително нещо, което трябва да притежавате това са специалните меки салфетки за тези модерни аксесоари. С тях лесно може да се почистят петната, които сте оставили случайно с ръцете си или всяка друга мръсотия. Този вид специални почистващи салфетки е най-добре да се държат заедно с вашите слънчеви очила, тоест да не ги разхвърляте навсякъде, където можете да се сетите, защото те също много лесно се замърсяват. Никога не правете грешката да почиствате очилата ви с обикновени кърпи от кухнята или банята например. Да, те могат да ви се струват много меки и приятни, но с тяхна помощ можете лесно да направите микро драскотини.

Отличен вариант за почистване на вашите слънчеви очила е и топлата вода с подходящото по-меко почистващо средство. Това може да е вашия душ гел или пък дори препарата за миене на чиниите, но е задължително те са с по-мека структура, за да не се нарани стъклото. И в заключение на темата ни днес ще добавим, че очилата не трябва винаги да са последен писък на модата, а наистина да ви отиват и прекрасно да допълват вашия ежедневен look. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects