Модни тенденции за есента на 2014 година


Есента е спокойно и отпускащо време. Цветовете бавно избледняват, слънцето все по-рядко ни радва с топлина, дните намаляват. Но това не е повод за депресия. Създателите на модата са се погрижили  и тази есен да се чувстваме комфортно и ярко. В тенденция са удобните меки тъкани, свободният стил, ярките цветове и щампи.
За предстоящия сезон много дизайнери обръщат внимание на дрескода. Успокояващи цветове и изчистени линии са двете основни идеи, които трябва да следва всяка жена, подбирайки деловия си гардероб. Основната палитра, подходяща за бизнес дрехите през есента , включва черно, сиво, кафяво, млечно, приглушено синьо.
Есента ни глези с една уникална цветова гама в жълто, оранжево, червено. Ярки цветове и креативен интериор отличават и модните есенни връхни дрехи, като при тях тенденцията е да са с по-обемни форми.
Трябва да се споменат и всевъзможните принтове. Леопардови щампи, комбинирани с монохромни цветове, изглеждат впечатляващо.
Обща тенденция за тази есен е съчетаването на черното с разноцветни щампи. Истински калейдоскоп на тъмен фон. И нека не забравяме, че при избора на такива тоалети, не бива да се прекалява с аксесоарите.
С много експресия и свобода се отличават есенните модели с рисунки с туш. Тенденция, която безусловно ще бъде оценена от жените с екстравагантен вкус.
Черно-белите надписи, които имат практически и символичен смисъл, но носят изключително декоративен характер, също се нареждат сред модните есенни тенденции. Но, за да не изглеждаме вулгарно, трябва много внимателно да избираме надписите върху своите дрехи.
Фасонът миди-клош, необикновен и оригинален, е атрактивно модно есенно предложение на дизайнерите. Най-смелите дами, притежаващи строен силует, ще изглеждат действително екстравагантно с широки панталони до глезените.
Сред модните повеи за есента на 2014 година е и закритата шия. Разнообразни шалчета и многопластови шалове от фини или обикновени меки тъкани ще допълват образа.
Подбирайки тоалетите за есенния си гардероб, не бива да забравяме, че те трябва да са не само модни, но и удобни, И преди всичко – да харесват на нас самите. Затова, нека да се вслушваме в интуицията си и модата ще ни дари с радост и самоувереност!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects