Какво да облечем за първата среща ?


И така, готвите  се за първа среща? И искате след нея да има други, особено ако човекът отсреща ви харесва?
Наистина, дрехите за първата среща имат голямо значение, защото изразяват вашата индивидуалност много повече, отколкото хиляди думи. Първото впечатление е от индивидуалния стил, от цялостното излъчване, при това без явно изразен стремеж да бъдете харесани на всяка цена.

Какви дрехи пасват идеално за първа среща?

Преди всичко те трябва да бъдат удобни. Забравете всички тесни тоалети, които ще сковават движенията ви или тези, изработени от синтетични материали – в тях повече ще се потите. Не е удачно да обличате нещо, което не сте пробвали и носили вече, може да се чувствате некомфортно. Особено нови обувки.

Вторият наш съвет за първа среща е да се облечете в стила, който обичайно предпочитате. С други думи – бъдете себе си. Обичате токчета? Чудесно! Сложете за първата си среща любимите високи обувки.
Обличате се в стил гръндж? Изберете дрехи в този стил, в които изглеждате най-ефектно.
Вие сте непоправима романтичка? Облечете за първата среща дрехи в романтичен или морски стил/ако е лято/.

На трето място – постарайте се да разберете  къде ще е мястото, на което ще се срещнете.
Ако предстои романтична разходка в парка, то се облечете така, че да можете да изминете голямо разстояние във вашите любими удобни обувки. Ако сте поканена на ресторант, сложете елегантна рокля, костюм или стилна пола с елегантен топ.

След като сте спрели избора си на нещо конкретно, помислете какъв образ може да създадете. За целта дайте воля на въображението си, посъветвайте се с модните списания.

Пети и последен съвет – облечете се така, че да се чувствате комфортно. Трябва да харесвате не дрехите, които са на вас, а себе си в тях.

Тогава и само тогава ще се чувствате уверена. Пък и първата среща си е стрес, особено при мисълта, че може и да е последна. Подходете умерено към прическата и грима. Не се опитвайте задължително да изглеждате красиво, защото това ”красиво” може да бие на очи. С една дума – естественост.

Какво да не обличаме за първа среща?

Не ползвайте белия цвят, той е сватбен. Кафявото пък е прекалено практично и домашно, оставете го за после.
Не слагайте тениски с ярки и категорични надписи. Не обличайте дрехи, на които с гигантски букви е посочено името на марката.
Добавете малко тайнственост във визията. Ако роклята е с деколте, то не оголвайте краката. Внимавайте с украшенията за романтичната вечеря.

И, разбира се, усмихвайте се! Нищо няма да украси по-силно от усмивката самоуверената съвременна жена!
Нека вашите усилия не бъдат напразни и на човекът отсреща му стига ума, за да оцени вашите достойнства!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects