Пет тенденции при модните чанти за есен-зима 2014-2015


За да знаете на какво да обръщате внимание, купувайки си модна чанта за есента и зимата на 2014-2015 година, ще ви представим пет от най-актуалните тенденции, отчитайки, че жените попадат под тяхно влияние и с цел да улесним избора ви при покупките в търговския център, бутика или в интернет магазина.
Общо казано, есента и зимата на мода ще бъдат чантите от цветна кожа, от крокодил, от мек косъм, от сребърна или златна кожа или неин заместител, раници и чанти от текстил, обемни и недотам големи, и, разбира се, чанти тип папка. Много дизайнери са украсили чантите си с шеговити лица и не по-малко забавни надписи.
Модни чанти от цветна кожа
Те изглеждат безупречно и имат шанса да станат бестселър в предстоящия сезон. С къса тънка или нестандартна дръжка, те се нареждат до класическите. Не случайно Saint Laurent и Chanel отдават предпочитание на тези модели. До тях се нареждат цветните блестящи в преносен и пряк смисъл чанти.
Модни чанти от крокодилска кожа
Съдейки по показаното от различните дизайнери, представящи есенно-зимните си колекции, тези модели също са сред водещите. И, за да нямате проблеми с природозащитниците, може да купите чанта, изработена от заместител на кожа, който, благодарение на съвременните технологии, изглежда точно като оригиналната. Не случайно моделите на Christian Dior са с релефна повърхност като крокодилската кожа и всичко в тях е прекрасно: и формата, и цвета, и ивиците и текстурата.
Модни чанти от мек косъм
Изработени изцяло от мек косъм или комбинирани с кожа, едноцветни или в два цвята,тези модели изглеждат семпли, но говорят за вкус.
Модни чанти папки
Ако преди така се наричаха малки вечерни чантички без ремък, то сега така се нарича чанта от всякакъв размер, стига да е без дръжка. Те могат да бъдат от кожа, от мек косъм, цветни или с цветни елементи. Какво може да бъде по-добро от такъв лаконичен бежов модел, например. Пък и чудесно могат да се комбинират гривните с тези чудесни портмонета.
Модни златисти и сребърни чанти
Такива модели ви предлага да си купите за есента и зимата Prada, а Chanel предлага да носите чанти с цвят металик, както и с бляскави или неонови елементи.
Желаем ви да изглеждате модно не само през есенно-зимния сезон на 2014-2015,а винаги, независимо дали ще си купите нова модна чанта или не. Макар че да имаш винаги е по-добре.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects