Красиви рокли за перфектни крака


През тази година дизайнерите ни предлагат да акцентираме на голите рамене, които могат лесно да внесат романтична нотка във всеки един образ. Тези рокли имат множество предимства, защото ви позволяват не само да демонстрирате красивото си деколте, но и да заложите на по-ефектните бижута, с които да украсите вашия тоалет за вечерта. Късите фасони без ръкави и презрамки – това е горещия тренд на сезона. Ако обаче не се чувствате комфортно да носите този модел, тогава спокойно можете да заложите на тези с широки презрамки и максимално къси ръкави.  

Фасоните с дантела също ще заемат особено място не само през лятото, но също така през есенните месеци. Чисто цветово ще имате огромен избор, но все пак е важно да се съобразите и с това, на какви аксесоари сте заложили, за да не се получи претрупване на цветовете. Запомнете, че в един перфектен look могат да присъстват максимум три различни цвята, така че това правило е добре да се знае от всяка една жена, която също е решила да си купи рокли с дантела за оставащите летни дни или пък за идващата есен. Във всеки един случай обаче няма как да не отбележим това, че тези рокли винаги правят една жена безумно женствена и нежна. Вталените модели винаги са били актуални, защото те са едни от най-женствените и наистина безумно красиви. Въпреки това обаче дизайнерите всяка една година успяват да ни изненадат и да ни предложат нещо наистина различно и уникално. Другата отличителна черта на дрехите за 2014 година е минимализма, затова всякакви фасони, които се отличават със своята лаконичност и простота ще са особено актуални.

Не по-малко модерни ще бъдат роклите, които в горната си част напомнят много на ризи. Те са по-скоро модели, които са подходящи за ежедневието и могат да са изработени от най-различни материали. Ние ви съветваме да носите тези фасони задължително с тънък колан, който да подчертава вашата талия. Интересни модели можете да намерите при едни от световните марки, като например Paul and Joe, Topshop Unique, Ralph Lauren и много други. Другото важно правило е, че една наистина стилна жена никога не бива да открива едновременно горната и долна част или казано с други думи да има прекалено дълбоко деколте и много къса дължина на роклята. Това се смята за лош вкус на обличане, така че не ви съветваме да залагате на този фасон, особено ако ще ходите на някакви по-официални тържество.


Важно е обаче не само да изберете идеалните дрехи за вас и силуета ви, но и да почертаете тоалета си с разнообразни аксесоари – бижута, часовници, шапки и така нататък. Само така ще добавите онзи завършващ акорд, който ще направи вашия look наистина съвършен и идеален. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects