Модният девиз на лятото :” Женственост, естественост и нежност”


             
Непредсказуемата и капризна мода за всеки сезон ни готви всевъзможни изненади. Например, за идващото лято главната тенденция е женственост и изисканост. И любителките на стила унисекс вече трябва да помислят за по елегантни и изтънчени летни модели дрехи и аксесоари.
Моден летен хит ще бъдат дългите до глезените рокли  и сукмани. Вталени или със свободна кройка, с по-голямо или по-малко деколте, свободно падащи край тялото, те подчертават женската грация и изящество. В зависимост от собствените си предпочитания, ще подберете тъкани и разцветки, с щампи или едноцветни. Друг моден хит са късите рокли с широки поли в романтичен стил. Може да ги допълните с големи колиета и широк колан, за да подчертаете талията.
И през лятото не се разделяме с панталоните. За горещите дни най-удачен вариант са свободните или разкроени надолу удобни и практични панталони. Те не само удължават силуета, но и идеално се съчетават с тесни и по-свободни блузи и ризи, или с прозрачни такива с едно рамо. Отново на пика на популярност са дрехите с метален блясък – шикозен вариант за дискотека или вечерно парти. Стилните блейзери в подходящи разцветки са особено актуални за по-хладните дни на лятото.Те сполучливо се комбинират с панталони-дълги или къси, с поли и рокли. Не е възможно да си представим лятото без модните шорти и къси панталони, които през тази година се комбинират с ризи, потници или шифонови блузки със свободна кройка.
Що се какае за обувките, то безспорно тенденция са сандалите на платформа или на елегантен 12 сантиметров ток, който изглежда превъзходно както с вечерни рокли, така и с къси панталони. Не забравяйте и леките и удобни сандали с плоска подметка, които пасват на всеки вариант летни дрехи. И това лято няма да мине без необходимите модни аксесоари, като широкополата шапка, големите слънцезащитни очила, широките колани с големи катарами – все детайли, които ще внесат индивидуалност и стил във всеки моден летен образ.
А ако ви интересуват модните цветове за лятото, то знайте че сред водещите са жълто, черно и бяло,червено, тюркоазено. Някакви определени модни ярки цветови съчетания няма. Просто трябва да вземете за основа определен цвят и да прибавите ярки детайли.
И не забравяйте модния девиз на годината :”женственост, естественост и нежност.”

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects