Как правилно да планирате деня си, ако имате дете?

Комментарии :: 19 ноября 2009 :: Adelaida :: Дневники :: Forum Tvoi.NET
Всяка жена си има своите мечти и желания, като разбира се, че те се различават, но всяка една от тях има една обща цел, а именно един ден да създаде семейство и да има деца. Това може би е и най-трудната задача в живота, но въпреки това днес ще се опитаме да ви дадем няколко съвета как правилно да планирате деня си, за да можете да успявате да свършите всичко, ако сте млада майка.

Първото нещо, което можете да направите е да използвате технологиите във ваша полза. Това означава, че всяка една жена има таблет или пък смартфон, а по този начин винаги можете да използвате различните програми, с които да си напомняте за важните неща от деня. Друга алтернатива е календара на Google, където можете да разпределяте задачите си и да получавате напомняне на електронната поща. Удобното в случая е това, че можете да марките вашите нови задачи направо от смартфона, където и да се намирате и така никога няма да забравите, ако трябва да свършите някаква важна задача. Следващото нещо, което всяка една майка трябва да свикне да прави това е списък на нещата, които трябва да свърши за деня. Научете се да разпределяте задачите си според тяхната важност, като това също ще ви помогне в организацията на ежедневието.
Главная страница ДЮСШ г. Шумерля / Портал образования ЧР
Цветовите календари също могат да са много полезни за всяка една жена с дете, която иска да успява да върши всичко и пак да има поне малко свободно време. Това означава да използвате обикновен календар, но на него да си маркирате в три или повече цвята ежедневните задачи, като например в синьо ще отбелязвате дните за пране на всички дрехи на семейството или други по-важни задачи, които имате да вършите. Същата схема можете да използвате и за ежедневните ви задачи, но тук ще използвате цветовете, за да отбележите степенната на важност на вашите дела. Това означава да марките например в зелено задачите, които трябва да свършите до 10:00, в жълто – до 14:00 и в лилаво – до 19:00.

Важно е да разберете, че в началото ще ви е доста трудно, защото малко или много ролята на всеки родител е наистина много отговорна и вашите ежедневни задачи стават доста повече. Така в началото ви е сложно да свикнете с промяната в рутинните ви задължения, но пак казваме, че това е временно и е напълно нормално развитие на нещата, особено за младите майки. Използвайте малките ни съвет и ще видите, че няма нищо трудно в това да планирате правилно деня си и да успявате да свършвате всичко навреме! 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects