Елегантен гардероб за дамите над 50-те


За елегантността няма възрастови граници! Не е задължително жената да е млада, за да изглежда шик. Тя може да подчертае своята женственост и красота, независимо от възрастта. Единственото, което е нужно, това е правилният подбор на дрехи, техния модел и стил. За всички дами над 50-те предлагаме няколко варианта за елегантни интерпретации, които ще им помогнат да изглеждат естествено, стилно и модно.
Нека да разгледаме аспектите  поотделно. Нека вашият гардероб е шик, съответстващ на възрастта ви. Не се опитвайте да изглеждате по-млади, защото вместо това е по-добре да изглеждате очарователно на своята възраст.

Особено важно е да се справите с моделирането на ежедневния силует. Препоръчително е да се спрете на класическия тип дрехи, като в същото време добавяте някои модни аксесоари, за да сте в крак с променящите се тенденции на сезона. Не се лишавайте от своя комфорт, само и само да направите впечатление с външността си. За всекидневието и за офиса може да изберете измежду безбройните класически дрехи като блузи и ризи в пастелни или бели тонове. Полите молив идеално ще поддържат и подчертават вашата елегантност. Може да използвате всякакъв цвят, стига да не е прекалено ярък. Детайлите на връхните дрехи трябва да съответстват на другите тоалети от гардероба ви. Това може да бъде палто или дълг сако, елегантно и качествено ушито от материя според сезона.
Използваните чанти трябва да са със среден размер. И не е задължително да са с цвета на обувките.

Освен това има определен принцип за подбора на всяка дреха сама за себе си или за комбинация с други. Добър пример в този случай са дънките. Независимо, че са подходящи за всяка възраст, при тях се изисква особено внимание. За по-зрялата възраст са подходящи класическите модели. Трябва да се избягват тесните и скъсени варианти.

Друг важен аспект от гардероба на жената над 50-те, са нейните обувки. Хубаво е да имате няколко чифта, за различни случаи. Обувки с немного висок ток или с равна подметка -  за работа или за разходка. Класически модел – за работа или за официални случаи. За зимата се спрете на ботуши със средна или по-къса дължина. За пролетно-летните обувки са подходящи семпли и удобни модели.

С една дума, по-добре е да имате собствен стил, отколкото да гоните модните тенденции. Не е нужно да следвате модата, за да бъдете стилни и очарователни във вашата прекрасна възраст!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects